9.12.2016

PROTOKOL ANKARA ÇUKURAMBAR’DA YÜKSELECEK

Başkent’in cazibe merkezlerinden Çukurambar’da inşa edilen ve özel lokasyonuyla dikkati çeken Protokol Ankara İş Merkezi, düzenlenen lansmanla görücüye çıktı.
PROTOKOL ANKARA ÇUKURAMBAR’DA YÜKSELECEK

Başkent’in cazibe merkezlerinden Çukurambar’da inşa edilen ve özel lokasyonuyla dikkati çeken Protokol Ankara İş Merkezi, proje ortağı Ebced İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akgül, Ankara’nın hızla kabuk değiştirerek, gri kent kimliğinden, memur şehri hüviyetinden sıyrıldığını ifade etti. Ankara’nın savunma sanayisinden, tıbbi malzeme sektörüne kadar çok sayıda sektörde Türk sanayisinin en önemli merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan Akgül, “Biz inşaat sektörü temsilcileri bu büyümenin en önemli aktörlerinden biriyiz.” dedi. Akgül, ‘İş dünyasının ağırlıklı olarak tercih ettiği Çukurambar'ın en gözde noktalarından birinde Protokol Ankara'yı hayata geçirdiğimiz için onurluyuz, gururluyuz. Ankara ve Ankaralı bunu fazlasıyla hak ediyor.”

Ender İnşaat Genel Müdürü Hüseyin Duman ise birbiri ardına inşa edilen iş merkezleri sayesinde Ankara’nın yavaş yavaş iş dünyasının da merkezi olma yolunda ilerlediğini bildirdi. Projenin Ankara'nın en önemli lokasyonunun,  en güzide noktasında yer aldığının altını çizen Duman, proje sayesinde Çukurambar'ın Konya yoluna çıkış noktasının bundan sonra "Protokol Ankara" kavşağı olarak anılacağını ifade etti.

Duman, şöyle devam etti:“Her yere kolay ulaşım sağlanan konumdaki Protokol Ankara’da iş hayatının hızı kesilmesin diye toplam 6 asansöre yer verdik. Protokol Ankara’da 65 metrekare ile 650 metrekare arasında değişen ofislerin yanında 24 bin metrekare inşaat alanına sahip mağazalara da projede yer vereceğiz. Protokol Ankara, misafirlere protokol usulü bir karşılamanın yapılacağı resepsiyonundan,  iki farklı VIP giriş çıkış kapısına sahip yüksek araç kapasiteli otoparkına kadar verdiği çok sayıda hizmetle, iş dünyasına yeni soluk katacak. Bu ayrıcalıklı hizmetlere sahip olmak isteyen tüm sektörleri Protokol Ankara’ya bekliyoruz.”

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<