9.12.2016

RAMAZAN BAYRAMI VIALAND’DE KUTLANIR

VIALAND yaz mevsimi boyunca eğlence ve adrenalin meraklılarına, gün içerisinde 2 seans hizmet verecek. Gündüz saat 11.00’den 23.00’e kadarki 1. seans için giriş ücretleri 70 TL iken, saat 20.00’den ge
RAMAZAN BAYRAMI VIALAND’DE KUTLANIR

Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı VIALAND, ziyaretçilerine Ramazan Bayramı ile başlayıp yaz boyunca sürecek bol eğlenceli bir kampanya armağan ediyor. VIALAND yaz mevsimi boyunca eğlence ve adrenalin meraklılarına, gün içerisinde 2 seans hizmet verecek. Gündüz saat 11.00’den 23.00’e kadarki 1. seans için giriş ücretleri 70 TL iken, saat 20.00’den gece 23.00’e kadar sürecek olan 2.seans bilet fiyatları ise sadece 35 TL olacak. VIALAND, bu kampanya ile bayram coşkusunu herkesin yaşamasına imkan tanırken, “eğlenmek için gündüz vaktim yok” bahanesini de ortadan kaldıracak.

Viking’le serinleyin

Dolu dolu geçecek, unutulmaz bir bayram yaşamak isteyenler için en doğru adres olacak olan VIALAND Tema Park’ta, yaz mevsiminin sıcaklığından bunalıp eğlenirken serinlemek isteyenlerin imdadına Viking koşacak. Dünyanın en popüler eğlence trenlerinden biri olan Viking, hiç beklenmedik bir anda 15 metre yüksekten serin sulara düşerken, adrenalini de yükseltiyor.

SüngerBob ve Kaşif Dora da VIALAND’de

Çocukların en sevdiği çizgi karakterler SüngerBob ve Kaşif Dora da VIALAND’de eğlence ve coşkuya bayramda da renk katacak. Tema Park içerisinde ziyaretçileri karşılayan, onlarla fotoğraf çektiren ve Şato’da düzenlenen gösterilerde herkesin ilgi odağı olan SüngerBob ve Kaşif Dora, 4D sinema ve simülasyon üniteleri ile de eğlence severleri kendi dünyalarına konuk ediyorlar. Sevimli minikler kadar yetişkinler tarafından da sevilen SüngerBob’un VIALAND Tema Park’taki büyüleyici denizaltı macerası, sadece çocuklar için değil, eğlenceli ve kahkaha dolu zaman geçirmek isteyen herkesin vazgeçilmezi oluyor.

Diğer taraftan, başta anaokulu çağındaki kız çocukları olmak üzere, keşfetmeyi seven tüm miniklerin çok yakından tanıdığı Kaşif Dora da, VIALAND Tema Park’ın sevimli ziyaretçilerinin en çok ilgi gösterdiği karakterler arasında yer alıyor. 4 boyutlu sinema keyfi ile çocukları hem eğlendiren hem de eğiten harika bir maceraya çıkaran Kaşif Dora onlara, unutamayacakları bir gün geçirmeleri için de fırsat sunuyor.30 ünitesiyle hizmet veren VIALAND’de ailelerin yoğun ilgi gösterdiği Minik Kaşifler’le çocuklar, dünyanın her yerine uzanan koridorlarda farklı ülkelerin kültürlerini keyif alarak öğrenirken, adrenalin sevenler “Nefeskesen”le heyecanın sınırlarını zorlayacak. “Fatih’in Rüyası”nda ise ailece tarihte etkileyici bir yolculuğa çıkarken VIALAND’de herkes, gece geç saatlere kadar eğlence dolu bir dünyada keyifli zaman geçirmenin tadına varacak.

Bayramda VIALAND AVM'de yazlık sinema keyfi

Ramazan Bayramı’nda VIALAND AVM de gerçekleştireceği çok özel kampanyasıyla, tema park şato önüne kurulan açık hava sinemasında ziyaretçilerine nostaljik bir keyif yaşatacak. VIALAND AVM’den tek seferde 30 TL ve üzerinde alışveriş yapan herkes, yazlık sinema keyfinden ücretsiz olarak yararlanma imkanı bulurken, her akşam birbirinden farklı, sezonun en beğenilen filmlerini izleyebilecekler. VIALAND AVM’de yeni açılan Cafe Nossa ve Yemek Kulübü gibi mekanlar da damak tadına düşkün olanları, açık hava konforunda farklı lezzetleri keşfetmeleri için bekliyor.

VIALAND AVM yeni bir sanat dalı olan ve 3 boyutlu resim, video ve enstalasyonlardan oluşan “Canlı Müze”, keyifli anların tadını çıkarabilecekleri Bowling Salonu ve en son teknolojiyle donatılmış Sinema Salonları ile müşterilerine bambaşka bir yaşamın da kapılarını aralıyor. Türkiye’nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı VIALAND’in de yanı başında olan VIALAND A

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<