9.12.2016

PANORAMA PLUS’TA EV SAHİBİ OLMAK ARTIK DAHA KOLAY

Panorama Plus konut projesinde, yatırımcılara kişiye özel ödeme olanağı sunuluyor. Eskişehir’de Halk GYO tarafından inşa edilen Panorama Plus, kentin en yüksek binasında yaşam, Ağustos 2015’te tari
PANORAMA PLUS’TA EV SAHİBİ OLMAK ARTIK DAHA KOLAY

Panorama Plus konut projesinde, yatırımcılara kişiye özel  ödeme  olanağı sunuluyor. Eskişehir’de Halk GYO tarafından inşa edilen Panorama Plus,  kentin en yüksek binasında yaşam, Ağustos 2015’te tarihinden başlayacak Proje, şehrin ilk “Yeşil Bina Sertifika Adayı” konut projesi olma ayrıcalığına sahip. Yüzde 60 oranında inşaatı tamamlanan projede, yatırımcılara sunulan yatırım kolaylıkları arasında, yüzde 0,49’dan başlayan faiz oranları ile “Kişiye özel” ödeme  alternatifleri  mevcut.

 Panorama Plus, düşük peşin ödeme  dışında, yatırımcılara  farklı bir çok kolaylık  sunuyor. Bölge yatırımcıları tarafından ilgiyle takip edilen Panorama Plus Projesi Satış ve Pazarlama Müdürü Kerim Birdal, Halk GYO  tarafından  Eskişehir’e  yakışan ve  şehrin ilk “Yeşil Bina Sertifika Adayı” konut projesinin  hayata geçirildiğini kaydetti. Yeşil Bina Sertifikası’na aday  olan  Panorama Plus’ta,  yaşayanlar için konfor ve lüksün yanında, enerjinin verimli kullanılması,  tasarruflu aidat ödemeleri gibi her ayrıntı düşünülmüş.

Eskişehir, Odun Pazarı’nda  merkezi  bir lokasyonda yer alan proje, sosyal alan peyzaj düzenlemesi  kapsamda;  çocuklara güvenli  oyun alanı  ve  çok amaçlı yeşil alanlar düzenlemeleri mevcut. Gerek işçilik ve gerekse inşaat malzemesi anlamında birinci sınıf ürünler kullanılan projede, daireler yatırımcılara portmanto, mutfak ve banyo dolapları ve  üçlü ankastre  ürünlerle  teslim ediliyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<