9.12.2016

ORMANADA’DA KİRALIK EVİNİZİ SEVERSENİZ SATIN ALIYORSUNUZ

Zekeriyaköy’de, "önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor. Zekeriyaköy’de inşa edilen Ormanada projesi, çeşitli ödeme kolaylıkları ile fark yaratıyor.
ORMANADA’DA KİRALIK EVİNİZİ SEVERSENİZ SATIN ALIYORSUNUZ

Zekeriyaköy’de  Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım tarafından hayata geçirilen Ormanada  konut projesi, yatırımcılara sunduğu ayrıcalıklı yaşam alanıyla büyük beğeni topluyor. Proje, Zekeriyaköy’de,  “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor. Zekeriyaköy’de  inşa edilen Ormanada  projesi, çeşitli ödeme kolaylıkları ile fark yaratıyor.

Örneğin, Ormanada  projesinde, 12 ay süresince kirada oturan biri  oturduğu evi satın almaya karar verdiğinde,1 yılda ödediği  toplam kira bedeli  evin satış rakamından düşülüyor. Evsahibi olmakla kiracı olmak arasında kararsız kalan yatırımcılara sunulan bu alternatif, “Kanyon Yönetim ve İşletme” tarafından  yönetilen Ormanada  projesi,  yatırımcılara yaşamayı düşündükleri evi deneyimleme şansı sunuyor.

Ormanada   konut  projesi, özenle hazırlanan mimarisi sayesinde,  sokakları  dahil zengin peyzaj düzenlemesi ile adı gibi yemyeşil bir doku oluşturuyor. Ormanada  projesi, modern mimarisi ve sosyal olanakları ile  Zekeriyaköy’ün  cazibe merkezi olmaya başladı. Projede, bir çok marka ve hizmet sektörünün önde gelenleri, sosyal hayatı  renklendirmeyi  ve dingin bir ortamda insanları buluşturmayı amaçlıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<