9.12.2016

AĞAOĞLU: KÖRFEZ YATIRIMCISININ HEDEFİ İSTANBUL

Cityscape Gayrimenkul Fuarı'na 375 metrekarelik bir stand ile katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu ‘İstanbul’a Yatırım Yapın’ sloganıyla yatırımcıları İstanbul’a davet ediyor.
AĞAOĞLU: KÖRFEZ YATIRIMCISININ HEDEFİ İSTANBUL

Dubai Cityscape Fuarı’nda Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun standını Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum (Dubai Emirates Airline Chairman ve Dubai World Chairman)ile Dubai Belediye Başkanı Hüssein Lootah ziyaret ederek İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, Ağaoğlu My Newwork ve Ağaoğlu Maslak 1453 projeleri hakkında bilgi aldılar. Ağaoğlu Şirketler Grubu, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan ve 35 bine yakın yatırımcının sektör temsilcileri ile buluştuğu Dubai Cityscape Fuarı’na bu sene de damgasını vurdu.

Ağaoğlu’nun yeni ofis projesi My Newwork projesi de fuarın en çok merak edilen projelerinden biri oldu. Ağaoğlu 3 dev projesi ile bu sene Dubai Cityscape Fuarı’nın en dikkat çeken firması oldu. Cityscape Global‘ı kendi projelerinin yanında Türkiye ve İstanbul’un tanıtımı adına çok etkin bir platform olarak değerlendiren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, 2015 yılında ilk iki etabının tamamlanacağı Maslak 1453 ve yeni ofis projemiz My Newwork yer alıyor.” dedi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Ceo’su Hasan Rahvalı, “Fuara 110’unun üzerinde ülkeden yüzlerce proje katılıyor. Bunların hepsinin birbirinden özel projeler olduğunu söyleyebiliriz. Burada dünya gayrimenkul piyasasını yerinde takip ve analiz etme şansımız oluyor. Fuar yatırımcıların yanı sıra diğer sektör oyuncuları ile ilişki geliştirme fırsatı sunuyor, bu da beraberinde yeni ortaklıklar ve işbirliklerini gündeme getirdiği gibi ülkemizi ve sektörün gücünü dünyaya tanıtma fırsatı sunuyor” dedi. Projede en yükseği 55, en düşüğü ise 21 katlı olmak üzere 24 kule bulunuyor. Dubai’de gerçekleşecek Cityscape Fuarı’na gelecek ziyaretçiler maket üzerinde projeyi inceleme fırsatı buluyor.

My Newwork, yerli ve yabancı yatırımcılar için çok cazip ve yepyeni bir yatırım fırsatı sunuyor. Yüksek Mimar Ömer Çamoğlu tarafından projelendirilen My Newwork, sadece mimari açıdan estetik bir iş merkezi değil finans merkezlerinin de merkezinde prestijli bir yatırım olma özelliği taşıyor. Ağaoğlu My Newwork ilk kez bir ofis projesinde dünya mutfağından çeşitli alternatiflerin bulunduğu mekanlar ile biri 300 biri 400 kişi kapasiteli tiyatro salonu, sanat galerisi ve hemen yanı başında yer alan dünyanın en büyük fitness salonu My Club ile ofis anlayışına yeni bir vizyon kazandırıyor. Dubai Cityscape Fuarı’nda Ağaoğlu standına gelerek My Newwork hakkında bilgi alan yatırımcıların %50 si ile sözleşme imzalandı.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<