9.12.2016

27. YAPI FUARI – TURKEYBUILD ANKARA AÇILDI

27.’ncisi düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda ziyaretçilerine kapıları açtı. Sektörün bölge buluşmasını sağlayan, 27. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara
27. YAPI FUARI – TURKEYBUILD ANKARA AÇILDI

27.’ncisi düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, Congresium ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda ziyaretçilerine kapıları açtı. Sektörün bölge buluşmasını sağlayan, 27. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara 26 Ekim’e kadar ziyaretçilere açık olacak. YEM Fuarcılık tarafından organize edilen Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara, bölgenin ve başkentin en büyük sektörel fuarı durumunda.

Yapı Fuarı, 12 bin  m2’ye ulaşan yeni fuar alanıyla, katılımcı ve ziyaretçilerini ağılamaya başladı Fuarda,  200 katılımcı firma binlerce ürün çeşidini  ortala  30 bin ziyaretçiye tanıtma fırsatı bulacak. KOSGEB  verdiği hibe ve yardımlarla  KOBİ’lerin  Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’ya katılmalarını destekleyerek, kobilerin önünü açıyor.

Sözkonusu destek kapsamında KOSGEB’e üye olan KOBİ ve katılımcılarına  50 m²’ye kadar,  m2 başına 120 TL  katılım bedeli KOSGEB tarafından karşılanıyor. Fuarı değerlendiren YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, yaratılacak yeni iş ve işbirliği olanaklarının öncelikle düzenlendiği bölgeye, daha sonra ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<