9.12.2016

ZER BOSTANCI, YAŞAMI HUZURLA BULUŞTURUYOR!

Ceylan İnşaat’ın inşa ettiği Zer Bostancı konut projesi, kullanıcılarına huzurla örülü keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Şehrin ortasında konumlanan Zer Bostancı projesi, yatırımcılara 750 bin TL’d
ZER BOSTANCI, YAŞAMI HUZURLA BULUŞTURUYOR!

Ceylan  İnşaat’ın  inşa ettiği  Zer Bostancı konut projesi, kullanıcılarına huzurla örülü keyifli bir yaşam  alanı sunuyor. Şehrin ortasında konumlanan “Zer Bostancı” projesi, yatırımcılara 750 bin TL’den başlayan fiyatlar ve 36 ay sıfır faiz ödeme avantajı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 

Kent yaşamının güzellikleri ile konfor ve huzuru buluşturan Zer Bostancı projesi, kullanıcılarına  ayrıcalıklı bir ev olanağı sunuyor.

Zer Bostancı 62 Daire!

Merkezi konumu sayesinde şehrin her yerine kolay ulaşım avantajına sahip olan Zer Bostancı aynı zamanda, Bostancı Gösteri Merkezi’ne de yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje, daire büyüklükleri birbirinden farklı olan 2+1 tipinde toplam  62 daire ve 2 ticari birimden meydana geliyor.

 Adalar manzarasına hakim konumuyla da dikkat çeken  Zer Bostancı  projesi, kullanıcılarına bir evden fazlasını  sunuyor.Yatırımcılara, 36 ay sıfır faiz ödeme avantajı ile ev sahibi olma şansı tanıyan Zer Bostancı projesi, konum avantajı sayesinde Bağdat Caddesi’ne 2 dakika, deniz otobüsü iskelesi ve otobüs duraklarına 1 dakika mesafede yer alıyor.

Zer Bostancı,  şehrin orta yerinde doğanın içinde Kiraz bahçeleri ve deniz manzaralı  huzurlu bir yaşam vaad ediyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<