9.12.2016

VİAPORT MARİNA’DAN KUBAT VE FUNDA ARAR KONSERİ!

1 Milyar TL’lik yatırım bedeliyle Tuzla inşa edilen Viaport Marina 29 Mayıs’ta kapılarını açacak. 29 Mayıs’ta kapılarını açacak olan Viaport Marina, konser serisine Kubat ve Funda Arar ‘la başlıyor
VİAPORT MARİNA’DAN KUBAT VE FUNDA ARAR KONSERİ!

1 Milyar TL’lik yatırım bedeliyle Tuzla inşa edilen  Viaport  Marina 29 Mayıs’ta kapılarını açacak. Alışveriş adaları, oteli, tema parkı, akvaryumu ve iş merkeziyle sosyal hayatın merkezi olma iddasında   olan Viaport Marina, konser serisine Kubat ve Funda Arar‘la başlıyor. Tuzla Belediyesi tarafından organize edilen halk konserlerinin ev sahibi  Viaport Marina olacak.

Viaport Marina 29 Mayıs’ta Açılıyor!

Denizin üzerine konumlanan adacıklarda alışveriş olanağı sunan Viaport Marina’da 31 Mayıs’ta Kubat, 5 Haziran’da da Funda Arar konser verecek.  Sosyal sorumluluk projesi olarak tasarlanan konserlerde oyuncağını getir, konsere gel kampanyasıyla toplanacak oyuncakla,r Suriyeli çocuklara gönderilecek.

Sevilen seslerden Kubat  31 Mayıs’ta, Funda Arar ise 5 Haziran’da  “Viaport Marina” Otoparkı’nda müzik severlerle buluşacak. Saat 20:00’de başlayacak olan konserler halka açık ve ücretsiz olacak.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<