9.12.2016

VİA TWİNS, BAŞKENTİ BUSİNESS CLASS OFİS’E UÇURDU!

Bayraktar İnşaat’ın Via Twins Projesi, Business Class lansmanla tanıtıldı. CIP Lounge konseptindeki lansmanda, standart ofisten business class ofise geçişte en uygun fiyatlarla satışa sunuldu.
VİA TWİNS, BAŞKENTİ BUSİNESS CLASS OFİS’E UÇURDU!

Ankara iş dünyasına sınıf atlatacak Via Twins projesinin lansmanı 12 saat süren VIP davetle yapıldı. Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen lansman sabah saat 11.00’de başladı ve gece saat 23.00’e kadar sürdü. Business Class ofislerin görücüye çıktığı lansmanda, Mart ayı sonuna kadar avantajlı fiyatlarla satış sürecek.

Ankaralı işadamları, lansman için özel getirtilen Boeing 737 uçak simülatörü ile uçtu. Mehmet Bayraktar ve Ankara iş dünyasının önde gelen isimleri kokpite oturarak, sanal uçağı Esenboğa Havalimanı’na indirdi. Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, başkent iş dünyasını Söğütözü’nde ayrıcalıklı ofis konforu sunan Via Twins Projesi ile yaşamaya davet etti.

Via Twins, 33 Katlı 2 Kule

33 katlı 2 kule ve kuleleri birbirine bağlayan bir bloktan oluşan Via Twins projesi, 66 ila 193 m2 aralığında kullanım alanına sahip 200 adet A+ ofisten oluşuyor.

Binanın ilk 10 katına uluslararası bir oteller zincirinin talip olduğunu dile getiren Bayraktar, “Otel ile birlikte Via Twins iş dünyasının her türlü ihtiyacını karşılayabilecek bir “Business Class” iş merkezi olarak hizmet verir hale gelecek” dedi.

Via Twins’e, Helikopter Pisti ve Vip Giriş!

Bayraktar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bayraktar, yüksek standartlardaki ofislerin her biri akıllı bina otomasyon sistemleriyle donatıldığını ve bina içerisinde 250 adet güvenlik kamerası kullanıldığını söyledi.

İkiz kulelerin her birinde acil durumlarda kullanıma açık birer helikopter pisti yer alırken, bina girişinde 160 metrekarelik şık karşılama lobisi ile ana girişin dışında VIP girişi oluşturuldu. Via Twins’te araç kiralama, şoförlü transfer hizmeti, kuru temizleme, terzi, sekreter, catering ve concierge gibi hizmetlerde yer alıyor.

Yeşil enerji modelleri kullanılan binada, aynı anda hem ısıtma hem de soğutma sistemini çalıştırabileceğiniz dört borulu fan-coil sistemi kuruldu. Via Twins’te, Guardian Sunguard High Performence Bright Green 40/29 camlar kullanıldı. Via Twins’te 4 normal ve 1 adet acil durum asansörü mevcut. Via Twins’te, 548 kapalı, 131 açık ve 53 misafir olmak üzere toplam 732 araçlık otopark bulunuyor.

Via Twins projesinde ofis fiyatları, 460 bin ila 1.3 milyon TL aralığında değişiyor. İstanbul’da Viaport, Viaport Venezia, Via Land, Viaport Houses&Suites, Viaport Marina projelerinin ardından Ankara’da da konfor ve prestij arayan iş dünyasını Via Twins’te davet ediyor

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<