9.12.2016

VELVET TOWERS DAİRELERİ 385 BİN TL’DEN SATIŞTA!

Palma D’oro May İnşaat tarafından Kadıköy lokasyonunda inşa edilen Velvet Towers’ta satışlar başladı. Kadıköy’de yükselen Velvet Towers daireleri yatırımcılara 385 bin TL’den başlayan fiyatlarla satı
VELVET TOWERS DAİRELERİ 385 BİN TL’DEN SATIŞTA!

Palma D’oro May İnşaat tarafından Kadıköy lokasyonunda inşa edilen Velvet Towers’ta satışlar başladı. Kadıköy’de yükselen Velvet Towers daireleri yatırımcılara 385 bin TL’den  başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Velvet Towers projesi, Ekşioğlu Evrensel Grup (EEG) bünyesinde faaliyet gösteren Palma D’oro May inşaat tarafından, 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Velvet Towers konut projesi, 24 bin 120 m2 arsa üzerinde  yer alıyor ve projenin yüzde 75’i peyzaj ve sosyal donatılara ayrılmış durumda. 26 katlı 3 bloktan oluşan “Velvet Towers” projesi, toplam 1.250  daireden oluşuyor.

Velvet Towers 2018’de Teslim Edilecek!

Proje, bin 500 m2 ticari kiralanabilir alana sahip ve tüm bloklar 6. kattan itibaren Adalar, Kalamış Marina, tarihi yarım adalar, Çamlıca tepeleri, Ataşehir Finans Merkezi, Bakırköy sahil yolu, Beşiktaş sahili ve  boğaz girişine hakim bir manzaraya sahip. Kentsel dönüşüm projesi olması nedeniyle, KDV’nin  yüzde 1 uygulandığı Velvet Towers’da,  1+0 daireler  40 m2, 1+1 daireler  60 ve 65 m2, 2+1 daireler  80 ve 90 m2, 3+1  daireler ise, 115 ve 135 m2 büyüklüğe sahip. Projede ayrıca, 12 adet  430 m2 büyüklüğünde penthouse daireler  yer alıyor. Velvet Towers projesinin Şubat 2016’da yapımına başlanacak olan ultra lüks projenin 2018’de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Palma D’oro May İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Ekşi, projenin mimarisi kadar ayrıcalıklı hizmet ve sosyal donatılarıyla da farklı olduğunu kaydetti. Velvet Towers projesinin, lokasyon avantajı sayesinde yatırımcılarına şehrin her  yerine kolay ulaşım olanağı sunduğunu anımsatan Orhan Ekşi, projenin ayrıca E5 karayolu ile Bağdat Caddesi arasında Göztepe minibüs yoluna 100 metre  uzaklıkta yer aldığını söyledi.

Projeyi değerlendiren Palma D’oro May İnşaat Ortağı Şeyh Dr. Abdulaziz Al- Thani ise, “Uzun zamandır İstanbul’da yatırım yapmayı planlıyordum. 6 ay önce bu fırsatı buldum ve Palma D’oro May İnşaat ile ortaklık kurduk. Velvet Towers projesi İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz ilk proje. Bundan sonra da yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi. Zengin sosyal  donatı ve  peyzaj düzenlemesine sahip olan Velvet Towers projesinde, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, her daire için kapalı otopark, sauna, hamam, fitness, açık spor alanları, yürüyüş parkurları ve 24 saat güvenlik gibi hizmetler sunuluyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<