9.12.2016

VADİYAKA BAŞAKŞEHİR’DE SATIŞTA!

Fuzul Yapı, yeni projesi Vadiyaka’yı son yıllarda hızla değer kazanan Başakşehir lokasyonunda inşa ediyor. Bir çok marka projenin yer aldığı Başakşehir’de konumlanan Vadiyaka projesi, modern konut
VADİYAKA BAŞAKŞEHİR’DE SATIŞTA!

Fuzul Yapı, yeni projesi  Vadiyaka’yı  son yıllarda hızla değer kazanan Başakşehir lokasyonunda inşa ediyor. Bir çok marka projenin yer aldığı Başakşehir’de  konumlanan  Vadiyaka projesi, modern konut anlayışı, özgün mimarisi ve ayrıcalıklı sosyal olanakları ile  fark yaratıyor. Daha önce Başakşehir  lokasyonunda bir çok markalı konut projesini hayata geçiren  Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'yı  aynı bölgede satışa çıkardı.

Vadiyaka projesi, Fuzul Yapı'nın daha önce aynı bölgede inşa ettiği Olimpa Park ve Olimpa Park Avm'ye komşu konumda inşa ediliyor. Vadiyaka projesi,  18 bin m2 alan üzerinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleriyle inşa ediliyor. Proje 361 konut ve  56 ticari  birimden oluşuyor.

Vadiyaka 2017’de Teslim Edilecek!

Proje, ön talep toplama sürecinde iki binin üzerinde başvuru aldı ve yüzde 30'u satıldı. “Vadiyaka projesinde”  lansmana özel daire m2  fiyatları 4 bin 250 TL’den  yatırımcılara ulaşıyor. Projenin, 2017 yılının sonunda bitirilmesi planlanıyor.

Başakşehir bölgesinde şehir Hastanesi’ne 1, Başakşehir Metro İstasyonuna 2,  Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 ve Botanik Parkı’na ise, 5 dakika mesafede yükselen Vadiyaka projesi, yatırımcısına  bir çok avantajı bir arada sunuyor.

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, “Fuzul Yapı bölgede yatırım yapanlar ve burada yaşayanlar tarafından çok iyi bilir. Başakşehir’de pek çok başarılı projeye imza attık, Başakşehir’e ‘modern site-konut’ anlayışını ilk getiren inşaat şirketiyiz. Yeni projede konutlar ve ticari alanlar yer alıyor. Karma bir anlayışla inşa ettiğimiz Vadiyaka Başakşehir; lokasyonu, mimarisi, ulaşım kolaylığı, konutlarda sunduğu konfor ve lüks gibi pek çok özelliği ile öne çıkıyor.  Vadiyaka’nın 300 milyon TL yatırım değeriyle Başakşehir’in yükselen yeni markası olacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Kaliteyi konforla buluşturan Vadiyaka projesi, zengin sosyal olanakları ile  de  yatırımcılardan büyük beğeni alıyor. Vadiyaka projesi kullanıcılarına  sunulan dosyal donatılar arasında; 2 adet kapalı yüzme havuzu, kafeterya, Türk Hamamı, sauna ve  özel peyzaj düzenlemesinden oluşan  yeşil alan düzenlemesi sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<