9.12.2016

TOYA MODA’DAN BAHAR KAMPANYASI!

Toya Moda projesi, bahar aylarına özel kampanyası ile peşinatsız konut sahibi olma olanağı sağlıyor. Daire fiyatlarının 225 bin liradan başladığı Toya Moda projesinde, 1.527 TL taksitle ev sahibi olm
TOYA MODA’DAN BAHAR KAMPANYASI!

Toya Moda projesi, bahar aylarına özel kampanyası ile peşinatsız konut sahibi olma olanağı sağlıyor. Daire fiyatlarının 225 bin liradan başladığı Toya Moda projesinde,  1.527 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün. Konutta moda anlayışını değiştiren “Toya Moda” projesi, yatırımcısına her alanda tasarım ayrıcalıkları sunuyor. Konut projesindeki her tür tasarım, dünyaca ünlü Dice Kayek’in imzasını taşıyor.

Toya Moda konut Fiyatı 225 Bin TL

Toya Moda’da dairelerin fiyatları ise 225 bin liradan başlıyor. Toya Moda’da peşinat tutarı projenin teslim tarihinde ödenirken 1.527 TL’den başlayan taksitlerle konut sahibi olmak mümkün. 21 bin m2 arazi üzerine 4 blokta lüks ve konforu bir arada sunan Toya Moda projesi,  toplam  4  bloktan meydana geliyor. Toya Moda projesi, 37 ve 151 m2 stüdyo’dan  3+1’e kadar  farklı tiplerde, balkon ve teraslı 439 konuttan oluşuyor.

Toya Moda projesinde, bir blok tamamen home-ofis konseptinden oluşuyor. Bu blokta vale hizmeti ve concierge hizmetlerinin yanı sıra, Toya Moda home-ofis blokunda iş dünyasına yönelik bütün hizmetler sunuluyor. Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan Toya Moda projesinde, ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından LEED sertifikasına altın seviyesinde aday  durumda.

Toya Moda projesinde yer alan  sosyal olanaklar arasında; fitness, kapalı basketbol salonu, hobi atölyeleri, sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, masa tenisi, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları yer alıyor. Lokasyon açısından da avantajlı olan “Toya Moda”,  Atatürk Havalimanı’na 3, Yeşilköy ve Ataköy’e 5, Bakırköy ve İDO İskelesi’ne 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<