9.12.2016

TOSKANA ORİZZONTE’DE YAŞAM BAŞLADI!

Arıkan Yapı - Emaar Türkiye ortaklığında “tek katlı villa yaşam konsepti” ile inşa edilen Toskana Orizzonte projesinde yaşam başladı. 1.068 dönüm arazide yer alan ve ilk etabı sahiplerine teslim edile
TOSKANA ORİZZONTE’DE YAŞAM BAŞLADI!

Arıkan Yapı - Emaar Türkiye ortaklığında “tek katlı villa yaşam konsepti” ile inşa edilen “Toskana Orizzonte” projesinde yaşam başladı. Emaar Türkiye tarafından geliştirilen  Toskana Vadisi içerisinde 1.068 dönüm arazide yer alan ve ilk etabı sahiplerine teslim edilen Toskana Orizzonte projesinde ikinci etap Villalar,  650 bin dolardan yatırımcılara ulaşıyor.

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığının 200 milyon dolar yatırım değeri ile inşa ettiği Toskana Orizzonte projesinde villa fiyatları  650 bin USD ile 1 milyon 200 bin USD arasında farklılık gösteriyor. Toskana Orizzonte projesinde 1. Etabın ardından ikinci etabın inşaatı da  hızla  devam ediyor. Projenin ilk etabında yer alan 187 villa taahhüt edildiği gibi Ekim ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edildi.

Toskana Orizzonte 2.Etap Teslimleri Haziran 2016’da!

Toskana Orizzonte Projesi yatırımcılarına şehir parkı, köprüleri, üzüm bağları, zeytinliği, köy kütüphanesi, köy kahvesi, köy bakkalı, restoranları, yürüyüş parkurları, futbol sahaları, tenis kortları, kapalı spor salonu, Dolce Vita spor ve yaşam kompleksi, doğal peyzajı, hobi bahçeleri, alışveriş merkezi ve köy fırını ile  doğal bir hayat sunuyor.

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, Toskana Orizzonte projesinde ilk etapta yaklaşık yüzde 85 doluluk oranına ulaştıklarını ve kalan 8 villa için görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Habip Arıkan, “İkinci etapta yer alan 55 villanın inşaatı da planlanandan hızlı ilerliyor. Haziran 2016’da ikinci etap teslimlerine başlayacağız. Toskana Orizzonte projesinde asla merdiven inip çıkmak zorunda kalmıyorsunuz. Mutlaka kendinize ait yeşillikler içinde bir bahçeniz oluyor. Bu bahçede isterseniz organik tarım yapabiliyor veya  havuz ekleyerek yazın tadını iki katına çıkartabiliyorsunuz” dedi.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<