9.12.2016

SUR YAPI İLKBAHAR’DA HER MEVSİM İLKBAHAR!

Sur Yapı, Sultanbeyli’de konumlanan projesi İlkbahar ile yatırımcılarına, yılın 4 mevsiminde ilkbaharı sunuyor. Şehrin karmaşasından uzak, doğanın içinde bir yaşamın kapılarını açan İlkbahar projesin
SUR YAPI İLKBAHAR’DA HER MEVSİM İLKBAHAR!

Sur Yapı, Sultanbeyli’de konumlanan projesi İlkbahar ile yatırımcılarına, yılın 4 mevsiminde  ilkbaharı sunuyor. Şehrin  karmaşasından uzak, doğanın içinde bir yaşamın kapılarını açan İlkbahar projesinde, 11  bin  m2  büyüklüğünde  meyve bahçeleri ve peyzaj  alanı mevcut. Gün geçtikçe gelişen Sultanbeyli ilçesinde konumlanan Sur Yapı İlkbahar projesi, yatırımcısına kentin içinde doğa ile başbaşa ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Yeşilin bol olduğu Anadolu yakasında hayata geçirilen İlkbahar projesi, yatırımcısına yılın 4 mevsiminde İlkbahar’ın güzelliğini ve  yeşilin her tonu günlük  yaşama dahil etmeyi  vaad  ediyor. Az katlı mimarisi ile fark yaratan “Sur Yapı İlkbahar” projesinde, araç trafiği de yaşanmayacak. Yeşil alana özel önem verilen projede; 11 bin m2’lik yeşil alanda yürüyüş yolları, saunası, yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, kafe alanları,  meyve bahçeleri, sosyal tesisler ve gül bahçeleri yer alıyor.

Sur Yapı İlkbahar’da, Yüzde 5 İndirim!

Sunduğu sosyal olanaklar kadar ulaşılabilir fiyatları ile de yatırımcılardan ilgi gören Sur Yapı İlkbahar projesi, lansmana özel yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor. Öte yandan, İlkbahar projesinde tamamı peşin ya da peşin + banka kredili ödemelerde ise, yatırımcılara ek olarak yüzde 10 indirim olanağı sağlanıyor. Projeden daire almak isteyen yatırımcılar  dubleks dairelere özel 60, diğer dairelere ise, 48 ay vade farksız ödeme alternatifinden yararlanabiliyor.

İlkbahar’ın tadı bisikletsiz çıkmaz düşüncesinden yola çıkan Sur Yapı, yeni başlattığı cazip ödeme koşullarından oluşan kampanya kapsamında, projeden  daire alan yatırımcılar ile  çocuklarına bisiklet armağan ediyor. Anadolu yakasında konumlanan Sur Yapı İlkbahar, Ataşehir’e 10 dakika uzaklıkta, Paşaköy gişeleri, Kuzey ormanları, TEM otoyolu ve  3. köprü güzergahı üzerinde yer alıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<