9.12.2016

SİNPAŞ KÖYCEĞİZ’DE YÜZDE 15 BAHAR İNDİRİMİ!

Köyceğiz projesi, yatırımcılara bahara özel fiyatlardan faydalanmak için cazip fırsatlar sunuyor. Köyceğiz konut projesinde, avantajlı ödeme planı seçenekleri kapsamında % 15 bahar indirimi ve hemen
SİNPAŞ KÖYCEĞİZ’DE YÜZDE 15 BAHAR İNDİRİMİ!

Köyceğiz projesi, yatırımcılara bahara özel fiyatlardan faydalanmak için cazip  fırsatlar sunuyor. Köyceğiz konut projesinde, avantajlı ödeme planı seçenekleri  kapsamında % 15 bahar indirimi ve hemen teslim avantajı mevcut. Sinpaş’ın Köyceğiz projesi, Anadolu yakası Sancaktepe  lokasyonunda  konumlanıyor.  26 bin m2 alan üzerine inşa edilen “Sinpaş  Köyceğiz” projesinde, konutların %60‘ı satıldı.

Köyceğiz’de: 1+1’den 4+1’e Daire Seçenekleri!

“Sinpaş Köyceğiz” projesi, sunduğu olanaklar ile yatırımcılarına farklı bir yaşam alanının kapılarını açıyor. Göl, köy meydanı, meyve bahçeleri  ve  zarif mimarisi ile İstanbul’a güneyin yaşam tarzını getiren Köyceğiz projesi, huzurlu yaşamı ve az katlı mimarisi ile ev sahibi olmak isteyen yatırımcıları bekliyor. Sinpaş Köyceğiz projesinde, daireler aydınlık ve ferah olmalarının yanı sıra, teras ve balkon avantajına sahip.

Projede yer alan daire tipleri; 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerden oluşuyor. Hayallerindeki eve sahip olmak isteyen yatırımcılar Köyceğiz projesinde düzenlenen, kampanya ve cazip ödeme koşulları ile hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Sinpaş Köyceğiz projesinde,  peyzaj alanı 2.500 m2’lik göletin etrafında düzenlendi. Köyceğiz projesi, TEM otoyolu üzerinde Sancaktepe gişelere 4 km, Şile otoyoluna ise, 5 km uzaklıkta konumlanıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<