9.12.2016

SİNPAŞ GYO’DAN 14 MART TIP BAYRAMI İNDİRİMİ!

Sinpaş GYO, Tıp Bayramı’ndaı sağlık sektörü çalışanlarını ev sahibi yapıyor. Sinpaş GYO, ev sahibi olmak isteyen sağlık çalışanlarına; 14-15 Mart tarihlerinde 10 bin TL indirim fırsatı sağlıyor.
SİNPAŞ GYO’DAN 14 MART TIP BAYRAMI İNDİRİMİ!

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle, uygulanacak kampanya; Bosphorus City, İstanbul Sarayları, Bursa Modern,  EgeBoyu, EgeYakası, İncek Life, İncek Blue ve İncek Green gibi markalı konut projelerinde geçerli olacak.

Sinpaş GYO’nun İstanbul, Ankara ve Bursa’daki satış ofislerini;14-15 Mart tarihlerinde ziyaret eden sağlık sektörü çalışanlarına Tıp Bayramı kampanyası dahilinde 10 bin TL’lik indirim fırsatı sunuluyor.

Tıp Bayramı’na Özel Kampanya!

“Sinpaş GYO” Bosphorus City, Boğaziçi’nin muhteşem dokusundan esinlenerek projelendirilen İstanbul Sarayları ile huzurlu hayatın adresi Bursa Modern, cazip ödeme seçenekleri yatırımcıları bekliyor.

EgeBoyu ve EgeYakası ile Ankara’nın ilk temalı konut projesi İncek Life, İncek Blue ve İncek Green projelerinden ev sahibi olmak isteyenler, Tıp Bayramı’na özel indirim avantajlarından yararlanabilecek. 

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<