9.12.2016

SEMERKAND LİNE BAKIRKÖY’ÜN YÜZDE 50’Sİ SATILDI!

Semerkand Line Bakırköy projesi konumlandığı lokasyondan hem yatırımcısına kazandırıyor, hem de şehrin merkezinde konforlu bir yaşam sunuyor. Semerkand Line Bakırköy projesinde, 1+0’dan 4+1 dubleksler
SEMERKAND LİNE BAKIRKÖY’ÜN YÜZDE 50’Sİ SATILDI!

Semerkand Yapı, 19. Projesi için Bakırköy Zuhuratbaba bölgesini seçti. Semerkand Line Bakırköy projesi konumlandığı lokasyondan hem yatırımcısına kazandırıyor, hem de şehrin merkezinde konforlu bir yaşam sunuyor. İnşaat seviyesi yüzde 40’a ulaşan Semerkand Line Bakırköy projesinde konutların yüzde 50’si sahibini buldu. Bugüne kadar projeye yatırım yapanlar yüzde 30 getiri sağladı. Bakırköy’de Zuhuratbaba mevkiinde yükselen Semerkand Line Bakırköy projesinde, inşaat çalışmaları sürüyor.

Zuhuratbaba’da eski Lunaparkın olduğu alanda gerçekleştirdiği proje, 8 bin 500 m2 arsa üzerinde konumlanıyor. Toplam 214 lüks konuttan oluşan Semerkand Line Bakırköy projesinde,  yılbaşında bu yana konutların yüzde 50’si sahibini buldu. 7 ticari biriminde yer aldığı Semerkand Line Bakırköy projesinde, 1+0’dan 4+1 dublekslere kadar farklı daire anternatifleri mevcut.

Semerkand Line Bakırköy Teslimleri: Eylül 2016’da!

Semerkand Yapı İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan, Semerkand Line Bakırköy projesinin, Bakırköy’ün çok özellikli bir yerinde konumlandığına dikkat çekti. Çetin Çapan, Bakırköy lokasyonunun hem ticari hem sosyal hayatı canlı olan, denize komşu pek çok alışveriş merkezi ve caddesine ev sahipliği yaptığını kaydetti.

Bulunduğu konum sayesinde her yere kolay ulaşım avantajına sahip olan Semerkand Line Bakırköy projesi, Eylül 2016 tarihinde yatırımcılarına teslim edilecek. “Semerkand Line Bakırköy” projesinin sahip olduğu sosyal olanaklar arasında; çocuk oyun alanları, kapalı otopark, sauna, fitness, yüzme havuzu ve yürüyüş alanları mevcut. 

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<