9.12.2016

SEMERKAND LİNE BAKIRKÖY ORTADOĞU’LU YATIRIMCILARI AĞIRLIYOR!

Semerkand Yapı, 19. Projesi Semerkand Line Bakırköy için Bakırköy Zuhuratbaba lokasyonunu seçti. Semerkand Line Bakırköy Projesi, 25-26 Nisan’da 9. Gayrimenkul Fuarı’nda Ortadoğulu yatırımcıları ağırl
SEMERKAND LİNE BAKIRKÖY ORTADOĞU’LU YATIRIMCILARI AĞIRLIYOR!

Semerkand Yapı, 19. Projesi Semerkand Line Bakırköy için Bakırköy Zuhuratbaba lokasyonunu seçti. Semerkand Line Bakırköy Projesi, 25-26 Nisan’da 9. Gayrimenkul Fuarı’nda Ortadoğulu yatırımcıları ağırlayacak. Semerkand Yapı, bugüne kadar  İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum’da olmak üzere toplam 18 konut ve ticari gayrimenkul projesini hayata geçirdi. Sektörün önemli aktörlerinden  “Semerkand Yapı”, 19. Gayrimenkul projesi  Semerkand Line Bakırköy’ü İstanbul’un en değerli, tarihi ve merkezi semtlerinden Bakırköy Zuhuratbaba lokasyonunda hayata geçiriyor.

Semerkand Line Bakırköy’de Teslimler Eylül 2016’da

Bakırköy Zuhuratbaba’da eski Lunapark’ın, 8 bin 500 m2  arsası üzerinde yer alan  Semerkand Line Bakırköy projesi, toplam 214 lüks konut ve 7 ticari birimden oluşuyor.Vadeli alım yapmak isteyen alıcılar için şirket bünyesinde taksitlendirme yapılan Semerkand Line Bakırköy projesinde, konut  fiyatları  470 bin liradan başlıyor. Semerkand Line Bakırköy projesi, 1+0'dan 4+1 dublekslere kadar farklı konut tiplerine sahip. Teslimlerin Eylül 2016 tarihine yapılması hedeflenen projede, inşaat oranı yüzde 30’lar seviyesinde.

Toplamda 214 lüks konut ve 7 ticari üniteden oluşan Semerkand Line Bakırköy projesi, oldukça zengin sosyal donatılara sahip. Projede, kapalı otopark gibi sosyal donatıların yanı sıra; sauna, fitness, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları mevcut. Semerkand Line Bakırköy projesinde ortalama m2 fiyatı 7 bin 500 TL  ve  yılbaşında lansmanı yapılan projede ortalama m2 fiyatları ise,  yüzde 10’dan fazla artış sağladı.

Semerkand Line Bakırköy projesi, İstanbul’da 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde düzenlenen 9.  Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’ne iştirak ediyor. Fuara, 20 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. Körfez Ülkelerinden Suudi Arabistan, Dubai, Azerbaycan, Fas, Abu Dabi, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Umman, Ürdün, Mısır, İran ve Irak’tan 5 bin yabancı yatırımcının fuarı ziyaret etmesi bekleniyor. Bu yılki fuarda körfez ülkeleri dışında Hollanda, Almanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerinden de  katılım bekleniyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<