9.12.2016

SEMBOL İSTANBUL’UN %80’İ SATILDI!

Karden İnşaat tarafından inşa edilen Sembol İstanbul projesi, sunduğu ayrıcalıkları ve lokasyonu sayesinde yatırımcısına kısa sürede yüksek prim sağladı. Sembol İstanbul projesinde, 44 mağazadan olu
SEMBOL İSTANBUL’UN %80’İ SATILDI!

Karden İnşaat tarafından inşa edilen Sembol İstanbul projesi, sunduğu ayrıcalıkları ve lokasyonu sayesinde  yatırımcısına  kısa sürede yüksek prim sağladı. Sembol İstanbul projesinde, 44 mağazadan oluşan ticari ünite yer alıyor. Proje, lansman döneminden bugüne en iyi prim yapan projeler arasında yer alıyor. Sembol İstanbul projesinde, m2 satış fiyatları 3.500 ila 4.500 TL aralığına yükseldi. Proje, konumlandığı Bahçeşehir – Beylikdüzü TEM bağlantı yolu lokasyonu nedeniyle avantajı  bir konuma sahip.

Sembol İstanbul Yatırımcısına Kazandırıyor!

Ulaşım kolaylığı ve hızlı gelişimi ile öne çıkan bir bölgede yer  alan Sembol İstanbul projesinin, önümüzdeki yıl içinde en az yüzde 15-20 daha prim yapması öngörülüyor. Residence konsepti ile inşa edilen Sembol İstanbul projesi, 44 mağazadan oluşan ticari üniteleriyle, hem bölgenin hem de proje sakinlerinin her türlü ihtiyacını karşılayacak biçimde tasarlandı. Birçok önemli marka ile görüşen şirket Migros’la anlaşma sağladı. Migros, 2016 yılı ilk çeyreğinde projenin ticari biriminde mağaza açacak.

Projeyi değerlendiren Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, “Yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği Sembol İstanbul projemizin sadece yüzde 20’i kaldı. Sembol İstanbul projemizde, A ve B bloklarında residence daireler, C blokta ise busidence daireler yer  alıyor. A bloğunun satışını tamamlanan Sembol İstanbul projesi, B ve C bloklarının satışı devam ediyor. B ve C bloklarda 40 m2 ile 200 m2 arasında değişen farklı tiplerde 3+1, 2+1, 1+1, 1+0 olmak üzere residence daireler bulunuyor. Ayrıca, B blokta residence daireler yer alırken, C blokta busidence daireler de mevcut. Projede yaşamın başlaması için çalışmalar son hızıyla devam ediyor.” dedi.

Proje yatırımcısına çok sayıda ayrıcalıklı hizmetlerinin yanı sıra, zengin sosyal donatı olanakları da sunuyor. Sembol İstanbul projesi, sosyal donatıları arasında; çocuk oyun alanları, spa, masaj salonları, Türk hamamı, açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, Fin hamamı, cafeler, yürüyüş ve koşu parkurları  yer alıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<