9.12.2016

SELENİUM ATAKÖY FERAH BİR YAŞAM ALANI!

Aşçıoğlu tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesi, estetik dış ve iç mimari tasarımı sayesinde kullanıcılarına, kaliteli ve ferah bir yaşam alanı sunuyor. Selenium Ataköy projesinin Elipt
SELENİUM ATAKÖY FERAH BİR YAŞAM ALANI!

Aşçıoğlu tarafından   hayata geçirilen Selenium Ataköy projesi, estetik dış ve iç mimari tasarımı  sayesinde kullanıcılarına, kaliteli ve ferah bir yaşam alanı sunuyor. Selenium Ataköy projesinin Eliptik formu sayesinde  daireler,  fazla ışık aldığından  daha geniş mekân algısına sahip. Aşçıoğlu tarafından Ataköy’de konumlandırılan  Selenium  Ataköy konut projesi, sahip olduğu  konfor ve ayrıcalıklar nedeniyle yatırımcılardan büyük ilgi görüyor.  Selenium Ataköy projesi, 3 blokta loft  1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 321 daireden  meydana geliyor

Her Daireye Manzara!

Projeje ajantajlı konumu nedeniyle,  şehrin  her yerine kolay ulaşım olanağı sağlıyor. Selenium Ataköy projesi, iç mimarisi kadar zarif  duran  dış mimarisiyle de büyük beğeni topluyor. “Selenium Ataköy” projesi, yatırımcılarına, yüksek tavan ve cam kullanımıyla panoramik bir manzara ve geniş balkonları ile de  keyifli bir yaşam alanları sunuyor.

Projesi Dilekci Architects tarafından çizilen Selenium Ataköy’ün mimarı Durmuş Dilekçi, “Üç bloktan oluşan akıcı form sayesinde günümüzün binalarının köşeli yapısının aksine, dairelerde bir form yerine açıları tek tek analiz edilmiş ideal bir eliptik geometri oluşturuldu. Katlar arasındaki kaymalar ise mimarinin çevre ile akıcı bir siluet oluşturmasına imkân tanımaktadır” diye konuştu.

Durmuş Dilekçi, “Selenium Ataköy projesi, bünyesindeki daireler, sosyal alanlar, çocuk oyun alanları, toplantı ve ticaret alanlarının kurgusu, bu yeni yaşam alanı kavramına taze perspektifler kazandırıyor. Projede yükselen bloklar, farklı alanlara sahip ünitelerden oluşuyor. Eliptik form sayesinde projede farklı bakış açılarını içine alan bir kurgu oluşturduk. Bu sayede dairelere geniş cepheler kazandırarak, bu sayede yaşam birimlerinde daha fazla ışık, daha geniş mekân algısı ve daha geniş manzara elde ettik.” Diye konuşu.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<