9.12.2016

SELENİUM ATAKÖY’DE SON LOFT DAİRELER SATIŞTA!

Selenium Ataköy projesinde son 30 daire satışta. Üç blok olarak hayata geçirilen proje, toplam 321 daireden meydana geliyor. Aşçıoğlu tarafından Ataköy lokasyonunda konumlandırılan “Selenium Ataköy” p
SELENİUM ATAKÖY’DE SON LOFT DAİRELER SATIŞTA!

Selenium Ataköy projesinde son 30 daire satışta. Üç blok olarak hayata geçirilen proje, toplam 321 daireden meydana geliyor. Aşçıoğlu tarafından Ataköy lokasyonunda konumlandırılan “Selenium Ataköy” projesinde satışta olan son  30 daire; loft ve 3+1  tipi dairelerden oluşuyor. Yüksek tavanların kullanıldığı projede, cam kullanımı sayesinde daha fazla ışık avantajı sunuluyor.

Proje ayrıca, özellikle geniş balkonları sayesinde kullanıcılarına, panoramik bir İstanbul manzarası sunuyor. Farklı ve estetik mimarisi ile fark yaratan Selenium Ataköy konut projesi, 3  blokta  loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 tipi  olmak üzere toplam 321 daireden oluşuyor. Selenium Ataköy projesinin mimarisinde kullanılan cam ve uygulanan yüksek tavan avantajı sayesinde  fazla ışık, daha geniş manzara avantajı sağlıyor.

Selenium Ataköy’de Son 30 Daire!

Selenium Ataköy projesinde  yer  alan 2+1, 3+1 ve dubleks daireler katlar yükseldikçe  geniş balkonları sayesinde ön cephelerde Marmara Denizi, arka cephelerde ise 24 saat yaşayan İstanbul manzarasına hâkim  bir konuma sahip.  Selenium Ataköy projesi, mimarisi kadar zengin sosyal olanakları ve peyzaj düzenlemesi ile de fark yaratıyor.

Projenin sunduğu olanaklar arasında; kütüphane, vale parking, bisiklet ve yürüyüş pisti, squash, fitness, çok amaçlı stüdyo alanı, çok amaçlı spor sahaları, yüzme havuzu, kuru temizleme, geniş peyzaj alanları, cep sineması, toplantı odası, housekeeping ve profesyonel bina yönetimi gibi  hizmetler yer alıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<