9.12.2016

SELENİUM ATAKÖY’DE SON 30 DAİRE!

Selenium Ataköy projesinde son 30 daire uygun ödeme koşulları ile sahiplerini bekliyor. 15 ay sonra yatırımcılarına teslim edilecek olan Selenium Ataköy projesinin, yüzde 85’i satıldı. Projede toplam
SELENİUM ATAKÖY’DE SON 30 DAİRE!

Selenium Ataköy projesinde son 30 daire uygun ödeme koşulları ile  sahiplerini bekliyor. 15 ay sonra yatırımcılarına teslim edilecek olan Selenium Ataköy projesinin, yüzde 85’i satıldı. Projede toplam 3 blokta  loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde  321 konut yer alıyor.

Modern mimarisi ve nefes alan yaşam alanları ile fark yaratan Selenium Ataköy’deki son 30 daire satışta.

Hem oturum hem de yatırım amaçlı  değerlendirilen Selenium Ataköy projesi, bulunduğu lokasyon avantajı ile  şehir ve doğayı buluşturuyor.

Ataköy lokasyonunda merkezi konuma  sahip olan Selenium Ataköy projesi, yatırımcılara sunduğu konforlu ve ayrıcalıklı olanaklar sayesinde kısa sürede  yüzde 85 satış rakamlarına ulaştı.

Selenium Ataköy’de Son 30 Daire Satışta!

Yatırımcılarına yüksek prim getirisi sunan “Selenium Ataköy” projesi, zengin sosyal donatılara sahip, zarif ve estetik mimarisi sayesinde  ferah mekanları sunuyor. Selenium Ataköy projesi,  şehrin merkezinde özlenen doğal ve sağlıklı yaşamın adresi olma iddiasında.

Selenium Ataköy projesinde ayrıca, cep sinemasından toplantı odalarına, kütüphaneden  kuru temizlemeye, çocuklar için oyun bahçesinden depo alanlarına kadar farklı ihtiyaçlara da çözüm üretilmiş durumda.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<