9.12.2016

RİTİM İSTANBUL’DA YERİNİZ HAZIR!

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Finansman Sistemi sayesinde farklı fırsatlarla Ritim İstanbul projesinde, gerek oturum gerekse yatırım için cazip olanaklar sunuyor.
RİTİM İSTANBUL’DA YERİNİZ HAZIR!

Dumankaya İnşaat, Dumankaya Finansman Sistemi sayesinde farklı fırsatlarla Ritim İstanbul projesinde, gerek oturum gerekse yatırım için cazip olanaklar sunuyor. Maltepe’de konumlanan Ritim İstanbul Projesi, modern mimarisi, Prens adaları manzarası, alışveriş ve sosyal donatıları ile teknoloji ve konforu bir arada sunan ayrıcalıklı bir konut projesi.

Ritim İstanbul Kazandıran Yatırım

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Ritim İstanbul projesinde, yatırımcılara çeşitli ödeme seçenekleri sunuluyor. “Ritim İstanbul” projesinde, yatırımcılara yönelik sıfır peşinat, yüzde 12 indirim, 60 ay sıfır faiz ve 120 ay yüzde 0,41 faiz gibi alternatifler mevcut.

Ritim İstanbul konut projesi, mimarisi ve lokasyonu kadar sahip olduğu cadde mağazaları, restoran ve seyir terası, yüksek tavanlı ve son derece şık lobi alanları ve kültür merkezi gibi cazip olanaklara sahip bir proje.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<