9.12.2016

RESİM İSTANBUL ORMAN’DAN BAYRAM KAMPANYASI!

Ortadoğu Grup, konut alıcısın bayram müjdesini erken verdi. Ortadoğu Grup, yatırımcılara yüzde 1 peşinat, firma bünyesinde finansman olanağı ile teslime kadar düşük taksit ve yüzde 50’si şimdi yüzde
RESİM İSTANBUL ORMAN’DAN BAYRAM KAMPANYASI!

Ortadoğu Grup tarafından Sancaktepe  lokasyonunda  Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa edilen Resim İstanbul Orman projesi, “Orman benim hayatımda, temiz hava mutfağımda” mottosuyla hayata geçiriliyor. Ortadoğu Grup, konut alıcısın bayram müjdesini erken  verdi. Ortadoğu Grup, yatırımcılara yüzde 1 peşinat, firma bünyesinde finansman olanağı ile teslime kadar düşük taksit ve yüzde 50’si şimdi yüzde 50’si teslimde ödeme kolaylığı sunuyor.

Resim İstanbul Orman projesi, yatırımcılara  dört farklı ödeme alternatifinden oluşan bayram kampanyası  hazırladı. Resim İstanbul Orman konut projesinde, 1+1 daire alan yatırımcılar  teslim tarihine kadar aylık  yalnızca 1.700 lira ödeyecekler. Projede 1+1 dairelerin peşin satış fiyatı 233 bin lira, 2+1 dairelerin peşin satış fiyatı 367 bin lira, 3+1 dairelerin peşin satış fiyatı 532 bin lira, 4+1 dairelerin peşin satış fiyatı ise, 780 bin liradan  yatırımcılara ulaşıyor.

Resim İstanbul’da 1.Etap Aralık’ta Teslim!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, “Kampanya kapsamında ev almak isteyenlere avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme seçenekleri sunuyoruz. Bu sayede konut alıcısının bayram sevincini ikiye katlıyoruz. Örneğin yüzde 1 peşinat seçeneğini kullanarak Resim İstanbul Orman etabı, 67 m2  1+1 daire alanlar 233 bin lira değerindeki daireye teslime kadar aylık 1.700 lira ödeyecek” dedi.

Resim İstanbul projesi, 3 ayrı etap halinde inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarının devam eden projede birinci etabın Aralık ayında, ikinci etabın teslimlerin ise,  Eylül 2016’da yapılması planlanıyor. “Resim İstanbul” projesinde, 1+1’den 4+1’e farklı tip ve büyüklüklerde daireler mevcut.

Resim İstanbul projesi, sahip olduğu  açık ve kapalı sosyal donatıları ile kullanıcılarına ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Sosyal donatıların yüzde 81.3’ü açık alanlara ayrılan Resim İstanbul projesinde, bisiklet ve yürüyüş yolları ile çocuk oyun parkları, tematik bahçeler, dinlenme locaları, pergolalar, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu ve açık hava sineması mevcut.

“Resim İstanbul’”un kapalı alanda yer alan sosyal donatı olanakları arasında; kapalı basketbol sahası, squash salonu, davet salonu, kapalı çocuk oyun alanı, cep sineması, kapalı havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center ve faaliyet odaları  bulunuyor.  Resim İstanbul, Samandıra - Kartal bağlantı yolu üzerinde  Ataşehir Finans Merkezi, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Kartal sahiline  10 dakika mesafede konumlanıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<