9.12.2016

ÖZYURTLAR NEW BAHÇEŞEHİR SATIŞTA!

Özyurtlar İnşaat, ilk etabı yatırımcılardan yoğun ilgi gören Nlogo İstanbul projesinin 2.etabı ile New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. New Bahçeşehir 98 konuttan oluşuyor. Dip fiyatlardan satış
ÖZYURTLAR NEW BAHÇEŞEHİR SATIŞTA!

Özyurtlar İnşaat, ilk etabı yatırımcılardan yoğun ilgi gören Nlogo İstanbul’un ikinci etabı ile New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. New Bahçeşehir 98 konuttan oluşuyor. Dip fiyatlardan satışa başlayan Özyurtlar İnşaat, konut alıcısına çifte kazanç sunuyor. Şimdiye kadar 39 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat, aile yaşamına yeni bir soluk getiren New Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Nlogo İstanbul ikinci etap ve New Bahçeşehir projeleriyle yatırımcılara karlı bir yatırım fırsatı sunduklarını söyledi.

New Bahçeşehir 98 Daireden Oluşuyor!

NLogo İstanbul ikinci etapta 1+1 dairelerin fiyatının 199 bin liradan başladığını kaydeden Tamer Özyurt, “Birinci etap Mayıs ayında satışa çıktığında 1+1 dairelerin fiyatı 119 bin liraydı. Dolayısıyla 10 ayda yüzde 60 prim yaptı. Böyle bir kazanç hiç bir yatırım enstrümanında yok. Aynı prim garantisini yeni projemizde de veriyoruz” dedi. Sektörde 2 sezon olduğuna dikkat çeken Tamer Özyurt,“sezonların ilki Mart ayında başlar Haziran’da son bulur. İkincisi ise, Eylül’de başlar Aralık’ta biter. Biz yüksek sezonu Nlogo İstanbul ve New Bahçeşehir projeleri ile piyasayı hareketlendirmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Esenyurt’ta konumlanan Nlogo İstanbul projesi, 7 blokta 2 bin 550 daireden oluşuyor. İlk etabının yüzde 80’i bir ay gibi kısa bir sürede satılan Nlogo İstanbul’un satışa açılan ikinci etabında 1+0’dan 3+1’e farklı daire tiplerinden oluşan 850 konut mevcut. Nlogo İstanbul projesinde, 1+1 daireler 199 bin liradan başlıyor. Farklı peyzajı ve seçkin mağazalarıyla Cadde İstaNbul, ziyaretçilerine butik alışveriş keyfi sunuyor.

Nlogo İstanbul projesi, yatırımcısına zengin sosyal olanakları ve her yere ulaşım kolaylığı sunuyor. “New Bahçeşehir projesi”, 18,500 m2’lik inşaat alanına sahip ve 21 katlı tek bloktan oluşuyor. Proje,2+1 ve 3+1 tipinde toplam 98 adet daire ile altı adet dükkandan oluşuyor. New Bahçeşehir projesi, yatırımlarına sunduğu ayrıcalıklı hizmet ve olanakları ile fark yaratıyor. Her yere kolay ulaşım avantajı da sunan proje, Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<