9.12.2016

ORMANADA FIRSATINDA SON GÜN 31 EKİM!

Yılın son aylarında Ormanada Projesi, yatırımcılara 2,19 TL sabit kur avantajı ile sıcak bir yuva fırsatı sunuyor. Ekim ayı başında dolar kurunu 2,19 TL’den sabitleyen Ormanada projesi yatırımcılar
ORMANADA FIRSATINDA SON GÜN 31 EKİM!

Yılın son aylarında “Ormanada” Projesi,  yatırımcılara  2,19 TL sabit kur avantajı ile sıcak bir yuva fırsatı sunuyor. Ekim ayı başında dolar kurunu 2,19 TL’den sabitleyen Ormanada projesi yatırımcılara, hem kaliteli yaşam hem de güvenli yatırım için önemli bir fırsat sağlıyor.

Ormanada: Karlı ve Konforlu Yatırım!

Ormanada projesi, yatırımcılara “Limited Edition” villaları sayesinde doğanın içinde şehir konforunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Projede, evsahibi olmak isteyenlere  %25 kazanç sunan Ormanada projesi,  üçüncü havaalanı ile üçüncü köprü projelerine yakın mesafede ve şehre ulaşım kolaylığı sunuyor.

Ormanada projesi, yatırım değeri  her geçen gün biraz daha artan Zekeriyaköy bölgesinin en gözde projesi olarak dikkat çekiyor.

Ünlü markaları bünyesinde buluşturan Ormanada projesi yatırımcısına, “gerçek lüks sahip olunan ayrıcalıklardır” mottosu ile 2.500 m2’lik sosyal alan, 25 dönümlük yeşil alan, yürüyüş ve bisiklet yolları ve çok amaçlı spor sahası  gibi seçkin alternatifler sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<