9.12.2016

ONS İNCEK RESİDENCE AKILLI EV

Ankara’nın önemli konut projelerinden ONS İncek Residence lokasyonu, ödeme kolaylıkları, mimari özellikleri ve donatıldığı akıllı ev teknolojisi ile yatırımcılara karlı bir alternatif sunuyor.
ONS İNCEK RESİDENCE AKILLI EV

Ankara’nın önemli konut projelerinden ONS İncek Residence, lokasyonu, ödeme kolaylıkları, mimari  özellikleri ve donatıldığı akıllı ev teknolojisi ile yatırımcılara karlı bir  alternatif sunuyor. Residence ayrıcalığı ve konforu ile inşa edilen ONS İncek Residence projesi, sahip olduğu akıllı ev teknolojisi sayesinde, özellikle tek yaşamın  getirdiği  güçlüklere akıllı çözümler sunuyor.

Projede yatırımcıları evleri ile ilgili bütün talep ve uygulamalarını akıllı ev teknolojisi sayesinde, hiçbir ekstra bilgisayar bağlantısına ihtiyaç duymadan programlayacak.  Ankara-İncek  lokasyonunda konumlanan  ONS İncek  Residence, sunduğu lüks ve konfor ayrıcalığının yanı sıra,  yatırımcılara yönelik ödeme ayrıcalıkları ile de fark yaratıyor. Proje yatırımcılarına, 60 aya kadar %0 faiz imkanı ve  30 bin lira peşinata  %0 faiz avantajı sağlıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<