9.12.2016

OFTON İNŞAAT’TAN ELYSİUM SERENİTY!

Ofton İnşaat, boğaz semtlerinden Kandilli’de yapımına başladığı Elysium Serenity projesi ile yatırımcılara denize yürüme mesafesinde yaşam alanı sunuyor. Projede daireler, 350.000 TL ila 835.000 TL
OFTON İNŞAAT’TAN ELYSİUM SERENİTY!

Ofton İnşaat, boğaz semtlerinden Kandilli’de yapımına başladığı Elysium Serenity projesi ile yatırımcılara denize yürüme mesafesinde yaşam alanı sunuyor. Ofton İnşaat, yeni projesi Elysium Serenity’i  Kandilli’de hayata geçiriyor. İstanbul’un her yerine kolay ulaşım olanağı sunan yeni proje, kullanıcılarına deniz ve doğa ile iç içe yaşama ayrıcalığı sunuyor. Ofton inşaat’ın hayata geçirdiği Elysium Serenity projesinin yanında 50 milyon TL yatırımla bedeli ile hayata geçirilen Elysium Serenity konut projesi, Ofton İnşaat’ın Kandilli bölgesinde inşa ettiği   ikinci proje olma özelliğine sahip.

Daire Fiyatları, 350.000 TL’den Başlıyor!

Ofton İnşaat daha hayata geçirdiği  Elysium Serenity Kandilli projesini, taahhüt edilen tarihten 3 ay önce teslim etti. Elysium Serenity projesi, yatırımcısına İstanbul Boğazı'nın huzurunu, bahçe kullanımlı ve az katlı yaşam alanları  ile ayrıcalıklı konfor ve mimariyle sunuyor. “Elysium Serenity” projesi özellikle  yeni evlenen veya yalnız yaşayanlara, Kandilli’de az katlı – bahçeli  bir yaşam alanı sunuyor.

Projede daireler, 350.000 TL  ila  835.000 TL arasında değişen fiyatlardan yatırımcılara ulaşıyor. Elysium Serenity projesi, Kandilli’de  merkezi konumu kadar zengin sosyal olanakları ile kullanıcılarına konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Denize yürüme mesafesinde  yer alan Elysium Serenity projesi, Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 km ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5,5 km  uzaklıkta yer alıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<