9.12.2016

Nef Bahçelievler, Kent Merkezinde Doğaya Açılan Kapı!

Nef Bahçelievler konut projesi, 1 milyar TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Proje, lokasyonu ve tasarımı sayesinde kentin en yeşil konut projesi olma iddiasında. Projede,1+1’den 5+1’e toplam 1.023
Nef Bahçelievler, Kent Merkezinde Doğaya Açılan Kapı!

Sektöre kazandırdığı farklı konseptlerle adından sıkça söz ettiren Nef, kısa zaman içinde Anadolu Yakası’ndaki ilk projesinin lansmanını yapmaya hazırlanıyor. Nef Bahçelievler konut projesi, “Doğaya dokunmak insana mutluluk verir” düşüncesinden hareketle tasarlandı. Bu anlamda eğrisel tasarım öğelerine yer verilen projede, blokların arasında kıvrımlı gölet ve yoğun botanik bahçe tasarımları yer alacak. Nef, kendine özgün mimari tarzı ve rahat bir yaşam alanı sunmak için yatırımcılarına sunduğu çözümlerle de dikkat çekiyor.

Son projesi Nef Bahçelievler’i hayata geçirmeye hazırlanan Nef, lokasyon avantajı bulunan projeye yönelik gerek mimarisi ve gerekse 45 dönümlük yeşil alanı ile de fark yaratmaya hazırlanıyor. Nef Bahçelievler konut projesi, kent merkezinde doğa ile bütünleşik bir yaşamı, konforla buluşturacak.

Proje, 45 dönümlük alan üzerinde 25 dönümü özel tasarlanmış peyzaj, 9 bin m2’lik teras, kat bahçeleri ve yaklaşık 20 bin m2 büyüklüğünde bir park alanına sahip. Nef Bahçelievler projesinde,1+1’den 5+1’e toplam 1.023 adet konut ve toplam 3 bin m2’lik 14 adet cadde dükkan mevcut. Nef Bahçelievler’de konut projesinde, her yeni doğan çocuk için bir ağaç dikilerek, aileler ile birlikte doğanında büyümesini hedefleniyor.

Nef Bahçelievler, “Bahçeli Ev”

Zarif mimari yapısı kadar ferah ve doğa ile baş başa bir yaşam sunan Nef Bahçelievler projesi, sahip olduğu sosyal donatıları ile de fark yaratıyor. Projede yer alan sosyal donatılar arasında; mini sera, odun fırını, pop-up dükkanlar, çınaraltı meydan kahvesi, dev havuz alanları, özel tasarım sokak lambaları, seramik-marangoz atölyesi, dinlenme bahçeleri ve saat kulesi gibi olanaklar yer alıyor.

Projede, Foldhome konsepti en geniş haliyle uygulanıyor ve proje sakinlerine, 5 bin m2 bir konuta sahip olma olanağı veriyor. “Nef Bahçelievler” projesinde ayrıca; tenis ve basketbol sahası, açık ve kapalı futbol sahası, hamam ve sauna, squash, kapalı yüzme havuzu, eğlence odası, davet odası, lounge alanı, sinema odası, misafir evi, parti ve karaoke odası, müzik odası ve PlayStation hizmeti de mevcut.

Proje hakkında bilgi veren Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “Çocukların yemyeşil bahçelerde özgürce çocukluklarını yaşayabileceği, her gün eve dönerken aynı heyecanı yaşayacağınız, sevdiklerinizle çok mutlu olacağınız bir ev hayal ettik ve Nef Bahçelievler projesi böyle ortaya çıktı” diye konuştu. Nef’in, Anadolu Yakası’ndaki ilk projesinin Sancaktepe lokasyonunda yer alacağını dile getiren Timur, 50 bin kişinin çalışacağı yeni İstanbul Finans Merkezi’ne sadece dört durak mesafede yer alan ve şehirde tatil konseptiyle, doğayla iç içe bir yaşam planlandığını kaydetti.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<