9.12.2016

NCADDE AGORA’DA DAİRE FİYATI 205 BİN TL!

Özyurtlar İnşaat yeni projesi Ncadde Agora’da, ev ve ofis yaşamını bir arada sunuyor. Esenyurt’ta home-ofis olarak inşa edilen proje, 144 daireden oluşuyor. Otel konforunda bir yaşam sunan Ncadde Ago
NCADDE AGORA’DA DAİRE FİYATI 205 BİN TL!

Özyurtlar İnşaat, yeni projesi Ncadde Agora’yı Esenyurt lokasyonunda home-ofis olarak inşa ediyor. Ncadde Agora projesi, akıllardaki iş merkezi kavramını tamamen değiştiriyor ve yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. Özyurtlar İnşaat yeni projesi Ncadde Agora’da, ev ve ofis  yaşamını  bir arada sunuyor. Esenyurt’ta  home-ofis olarak inşa edilen proje, 144 daireden oluşuyor. Otel konforunda bir yaşam sunan “Ncadde Agora” projesi; 1+0, 1+1 ve 2+1 seçeneklerinden oluşuyor.

İş dünyasının ihtiyaçlarına göre tasarlanan yeni proje Ncadde Agora projesi, Özyurtlar İnşaat’ın kar getirisi sunan projelerinin en yenisi. Yatırımcısına bir yılda ortalama yüzde 60 kar  sağlaması  beklenen Ncadde Agora projesi, şirket, otel konforunda tamamı home-ofis dairelerden oluşuyor. Ncadde Agora projesi, yatırımcılarına konsepti ile ofis yaşamını daha keyifli hale dönüştürmeyi amaçlıyor.

Ncadde Agora 144 Home-Ofis’ten Oluşuyor!

Ncadde Agora projesi, 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet konuttan oluşuyor. Projede yer alan 1+0 dairelerin fiyatı 205 bin liradan yatırımcılara ulaşıyor. Çeşitli ödeme kolaylıklarının sunulduğu projede, yatırımcılar  kampanya kapsamında 24 aya sıfır faizle ödeme avantajına sahip oluyor. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt,“Modern mimari ile tasarlanan Ncadde Agora projemiz geniş bir lobiye sahip. Böylece Ncadde Agora’da çalışanlar gündelik hayattan kopmadan, hem merkezde hem de iş yoğunluğunun arasında nefes alabilecekleri bir sosyal alana sahip olacak” dedi.

24 bin 500 m2 alanda inşa edilen Ncadde Agora projesinin, caddeye bakan cephesinde 13 adet farklı büyüklükte dükkan bulunuyor. Projede kapalı otopark,  depo ve teknik alanların yanı sıra, iki adet de 2 bin 500 m2 büyüklüğünde lojistik depo yer alıyor. Bulunduğu lokasyon en avantajlı konuma sahip olan proje her yere kolay ulaşım kolaylığı sağlıyor. Dinlenmek istediğiniz zaman  terasa çıkıp spor yapabileceğiniz, kendinizi şımartmak için ise vale park, house-keeping ve resepsiyon hizmetlerini alabileceğiniz Ncadde Agora projesi, metrobüse 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede yer alıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<