9.12.2016

Marmara Konakları Beylikdüzü’nde Yükseliyor!

Marmara Yapı A.Ş tarafında 70 milyon türk lirası bedelle, Beylikdüzü lokasyonunda inşa edilen Marmara Konakları konut projesi, müstakil girişli bahçe villaları ile farklı seçenekte daire ve dubleksl
Marmara Konakları Beylikdüzü’nde Yükseliyor!

Marmara Yapı A.Ş tarafında 70 milyon türk lirası bedelle, Beylikdüzü lokasyonunda inşa edilen  Marmara Konakları konut  projesi, müstakil girişli bahçe villaları ile farklı seçenekte daire ve dublekslerden oluşuyor. Daha önce başarılı bir çok projeye imza atan Marmara Yapı A.Ş., bu kez bir çok farklı daire seçeneğinden oluşan butik bir projeyi hayata geçiriyor. Yaklaşık 8 bin  m2  alan üzerine inşa edilen Marmara Konakları proje, toplamda 124 konut ve 4 dükkandan meydana geliyor.

Projenin tamamlanarak konutların, 2018 Temmuz ayında tamamlanması ile sahiplerine  teslim edilmesi planlanıyor. Beylikdüzü bölgesinde Marmara Deniz’ine hakim bir konumda yer alan “Marmara Konakları” projesi, bahçe villaları, farklı seçenekte daireler ve dublekslerden meydana geliyor. Mimarisi ve çevre düzenlemesi ile bölgede fark yaratma amacında olan proje, yatırımcılar için karlı bir yatırım kapısı açıyor.

Marmara Konakları; Vade Farksız 40 Ay Taksitle  

Aile konsepti ile hayata geçen proje, aynı zamanda yeşil vadi ve eğitim vadisine cephe komşusu durumunda. Marmara Konakları konut projesi, deniz ve doğa manzarası içinde yatırımcılarına ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.

Düşük katlı ve az daireli butik bir konseptle inşa edilen projenin bazı blokları 4 katlı, bazı bloklarında ise, 8 daireye yer verilmiş. Az katlı olarak planlanan projede, ağırlıklı olarak iyi ilişkilerin ekseninde komşuluk iletişimine önem veriliyor. Projede, yatırımcılara lansmana özel yüzde 20 indirim avantajı ve  vade farksız 40 ay taksitle ödeme kolaylığı sunuluyor. 

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<