9.12.2016

MAİ RESİDENCE’DA TESLİMLER BAŞLADI!

FerYapı, Kartal’da hayata geçirdiği Mai Residence projesinde, 1. blok teslimlerine başladı. Yatırımcılara çeşitli ödeme seçenekleri sunan FerYapı, projenin 2. blok teslimlerini de Eylül 2015’de yapmay
MAİ RESİDENCE’DA TESLİMLER BAŞLADI!

FerYapı, Kartal’da hayata geçirdiği Mai Residence projesinde, 1. blok teslimlerine başladı. Yatırımcılara çeşitli ödeme seçenekleri sunan FerYapı, projenin 2. blok teslimlerini de Eylül 2015’de yapmayı planlıyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz yatırım olanağı sunan FerYapı, yatırımcılara da yüzde 1 KDV avantajı sunuyor. Mai Residence Projesi, inşaat kalitesi ve yatırımcılara sağladığı ödeme kolaylıkları nedeniyle de büyük beğeni topluyor.

Adalar manzarasına hakim olan Mai Residence Projesi 1. blokta teslimatlar devam ederken, 2. blok için belirlenen teslimat tarihi eylül olarak açıklandı. Proje, Marmara Denizi’ne hakim manzarası ve ferah tasarımıyla dikkat çekiyor. Mai Residence projesinde, 1+1  dairelerin peşin satış fiyatı 298 bin TL, 2+1daireler ise, 329 bin TL’den başlıyor.

Mai Residence Daireleri 298 Bin lira!

Mai Residence projesinde, ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 25 oranındaki peşinatı Mart 2016’da ödeme olanağı sunuluyor. Mai Residence projesinde ayrıca, daire alan yatırımcılar isterlerse kredi taksitlerini  1 yıl öteleyebiliyor.

Zengin sosyal donatılara sahip olan Mai Residence projesinde, çok amaçlı salon, VIP lounge, fitness salonu, concierge hizmetleri, havuz, çocuk oyun alanları, sinema odası ve her katta kat bahçesi mevcut. Deniz ve Adalar manzaralı Mai Residence projesi, Kartal metrosuna 5 dakika yürüme mesafesinde E-5 karayolu üzerinde konumlanıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<