9.12.2016

MAHAL SANCAKTEPE ADA’DA ÇİFTE FIRSAT!

Denge Yapı, hiç peşinatsız ve hemen taşınma avantajı sunduğu Mahal Sancaktepe Ada projesi ile ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Sancaktepe’de inşa edilen Mahal Sancaktepe Ada, 169 konuttan oluşuyor.
MAHAL SANCAKTEPE ADA’DA ÇİFTE FIRSAT!

Denge Yapı, hiç peşinatsız ve hemen taşınma avantajı sunduğu Mahal Sancaktepe Ada projesi  ile ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Sancaktepe’de inşa edilen Mahal Sancaktepe Ada, 169 konuttan oluşuyor. Projede, 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyor. Mahal Sancaktepe Ada projesinde, “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” kampanyası yatırımcılardan büyük ilgi görüyor.

Kampanya hakkında bilgi veren Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 25’ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl ertelenirken, borcun kalan yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanılabiliyor” dedi. Mahal Sancaktepe Ada’da 2+1 A tipi dairelerin fiyatının 216 bin liradan başladığını dile getiren Bayram, “Mahal Sancaktepe Ada’dan ev alanların anahtarları da tapuları da hazır” diye konuştu.

Mahal Sancaktepe Ada’dan 7 Farklı Daire Seçeneği!

Mahal Sancaktepe Ada projesi, 10 bin 454 m2 arazi üzerinde 10 iki katlı 3 bloktan ve 5 katlı tek bloktan meydana geliyor. 169 dairenin yer aldığı projede iki tip 1+1, 4 tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam 7 farklı tipte daire seçeneği mevcut.

Yüzde 85’i açık alanlara ayrılan Mahal Sancaktepe Ada projesinde, zengin sosyal donatıları arasında; 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı otopark ve açık otoparklar, yürüme ve koşu yolları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol ortak spor alanları, çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay - bayan sauna ve fitness club ile kapalı havuz  gibi hizmetler yer alıyor.

TEM’e 5 dakika uzaklıkta Sancaktepe lokasyonunun merkezinde yer alan “Mahal Sancaktepe” Ada projesi, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Finans Merkezi Ataşehir’e 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika mesafede bulunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<