9.12.2016

Kuleli Evleri, Bomonti’de Konfor ve Lüksü Buluşturuyor!

Bomonti lokasyonunda konumlanan Kuleli Evleri projesi, hem ailelere hem de gençlere uygun konut alternatifi sunuyor. Projede, yer alan 1+1 dairelerde yatak odası, banyo, salon ve mutfak yer alıyor.
Kuleli Evleri, Bomonti’de Konfor ve Lüksü Buluşturuyor!

Bomonti lokasyonunda konumlanan Kuleli Evleri projesi, hem ailelere hem de gençlere uygun konut  alternatifi sunuyor. Projede, yer alan 1+1 dairelerde yatak odası, banyo, salon  ve mutfak yer alıyor. Yıldırım Yapı Grubu  tarafından inşa edilen Kuleli Evleri projesi konumlandığı lokasyon ve sunduğu sosyal olanaklarla üniversite öğrencileri açısından önemli  bir konut alternatifi sunuyor. İstanbul’un en önemli lokasyonlarından Bomonti’de yükselen Kuleli Evleri, aydınlık ferah iç mimarisi kadar kullanıcılarına yönelik sunduğu sosyal  donatıları ile de fark yaratıyor.

Kuleli Evleri’de Teraslı  1+1 Daireler!

Kuleli Evleri projesinde, 7/24 güvenlik hizmeti, teraslı, balkonlu 1+1 daireler kullanıcılarına kent merkezinde özgür bir yaşamın kapılarını açıyor.Şehrin merkezinde, her yere yakın olan  konumuyla dikkat çeken “Kuleli Evleri”, toplu taşıma akslarına  olan yakınlığı sayesinde öğrenciler açısından avantajlı bir konuma da sahip.

Osmanbey, Perpa, Mecidiyeköy metro duraklarına yürüme mesafesinde yer alan proje, Beşiktaş, Nişantaşı ve Taksim’e ise, 5 dakika uzaklıkta. Yatırımcılarına sosyal, nitelikli ve modern yaşam alanları ile kaliteli ve güvenli bir hayat vaad eden Kuleli Evleri projesinde, çocuk oyun alanı, toplantı salonu, fitness center ve cep sineması gibi sosyal  olanaklar da mevcut.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<