9.12.2016

KONFORİST, 5 YILDIZLI ÖĞRENCİ YURDU!

Konforist, şey dahil 925 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor. Sözkonusu fiyata her türlü hizmet dahil. Konforist, konaklayan öğrencilere 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek. Konforist pro
KONFORİST, 5 YILDIZLI ÖĞRENCİ YURDU!

Konforist, şey dahil  925 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet veriyor. Sözkonusu fiyata her türlü hizmet dahil. “Konforist”, konaklayan öğrencilere 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek. Konforist projesi,  öğrencilerle görüşülerek, onların istek ve beklentisi doğrultusunda inşa edildi. Türkiye’nin en konforlu öğrenci yurdu olan Konforist’te, öğrencilerin rahat ve konforu için her şey düşünüldü.

Konforist’te  yeni eğitim-öğretim yılındaki konaklama ücretleri belirlendi. Buna göre, Kağıthane - Eyüp’te konumlanan Konforist’in oda fiyatları 925 TL’den başlıyor. Konforist  projesi, kız ve erkek yurtları ile  ortalama 500 kişilik kapasiteye sahip. Konforist projesinde,  suit, VIP, tek, iki, üç ve dört kişilik olmak üzere toplam 250 odadan oluşuyor.

Konforist’ten 5 Yıldızlı Otel!

Konforist Edu Suites kız ve erkek  yurtlarında konaklama ücretlerine; tüm sosyal alanlarla birlikte kat hizmetleri de dâhil olarak sunuluyor. Konforist projesinde kız öğrenciler için sauna, hamam ve kuaför bulunurken, erkek öğrenciler için de playstation ve gamepark odaları ile barbekü bahçeleri mevcut.

Konforist, geçen yıl inşa edilen kız öğrenci yurduna gelen yoğun talep ile bu yıl erkek öğrenci yurdu inşa edildi. Erkek öğrenci yurdunda oda fiyatları 925 TL, kız öğrenci yurdunda ise 1.000 TL’den başlıyor. Üniversite öğrencilerine yüksek standartlarda konaklama çözümleri sunan Konforist projesi, İstanbul’da eğitim gören öğrenciler için yeni nesil bir yaşam alanı sağlıyor.

5 yıldızlı otel konforunda hizmet veren Konforist’te, erkekler için özel maç izleme odaları, fitness, crossfit, masaj odası GentlamanClub gibi sosyal olanaklar mevcut. Kız öğrenci yurdunda ise, hobi mutfakları, cep sineması, kuaför, hamam, sauna, yüzme havuzu gibi ortak  olanaklara sahip.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<