9.12.2016

KASABA’DA DAİRELERİN YÜZDE 45’i SATILDI!

Kasaba konut projesi, Türkiye İş Bankası iştirakleri ile Altınhas Holding ortaklığıyla kurulan İş Altınhas tarafından inşa ediliyor. Projenin, 3. etabında 4’ü villa, 4’ü daire toplam 8 farklı tipte
KASABA’DA DAİRELERİN YÜZDE 45’i SATILDI!

Kasaba  konut projesi, Türkiye İş Bankası iştirakleri ile Altınhas Holding ortaklığıyla kurulan İş Altınhas tarafından  inşa ediliyor. Projenin, 3. etabında 4’ü villa, 4’ü daire toplam 8 farklı tipte lüks konut seçeneği sunuyor.  Kasaba konut projesinin 3.etabı, Anadolu yakası Ömerli’de, 160  m2’lik bir alana sahip. “Kasaba  konut”  projesinin  3’üncü  etabı,  yatırımcısına  doğayla  iç içe bir yaşamın kapılarını açıyor.

Kasaba  3. Etap 156 Daire!

Yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği projenin, 2 aylık sürede yüzde 45’i satıldı. Kasaba konut projesinde 3. Etap 156  daireden  oluşuyor. Projede yatırımcılara 1+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daire   alternatifleri  sunuluyor. Projedeki, villaların büyüklükleri ise 123 ila 529 m2 arasında değişiyor. Dairelerin 715 bin liradan satıldığı Kasaba konut projesinin 3. etabı için yatırımcılara çeşitli  ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Kasaba konut projesinden konut almak isteyen yatırımcılar, 24 aylık vadeli farklı peşinat oranlarıyla taksitli ödeme seçenekleri ve cazip indirim oranından yararlanabiliyor. Çekmeköy ilçe sınırları içerisinde yer alan Kasaba konut projesi,  kullanıcılara  konfor  ve lüksü bir arada sunuyor. İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Tanes, bir yaşam projesi olarak konumlandırılan Kasaba’nın başarıyla tamamlanan ilk iki etabında 280 ailenin mutlu bir yaşam sürdürdüğüne dikkat çekti.

Projenin 3. Etabına 2015 yılı itibarıyla başladıklarını  dile  getiren Turgay Tanes, ‘’Nisan ayındaki lansmandan bu yana  Kasaba projesi oldukça başarılı bir satış grafiği yakalandı. Şehir yaşamından feragat etmeden farklı alternatiflere ihtiyaç duyulduğu günümüzde, Kasaba projesi benzersiz bir örnek olmaya devam ediyor. Yatırımcıların kısa bir süre içerisinde projeye gösterdikleri yüksek ilgi de bunu gösteriyor” dedi. İş Altınhas Yönetim Kurulu Başkan Vekili İmam Altınbaş ise, Kasaba projesinde, kısa sürede elde ettikleri satış başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<