9.12.2016

İş GYO ve Nef Projelerinde Kampanya!

GYODER’in “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına İş GYO ve Nef üç ayrı proje ile katıldı. İş GYO ve Nef’in ortak projesi İnistanbul, İş GYO Kartal Manzara Adalar, Nef Ataköy 22 ve
İş GYO ve Nef Projelerinde Kampanya!

GYODER’in “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına İş GYO ve Nef üç ayrı proje ile katıldı. İş GYO ve Nef’in ortak projesi İnistanbul, İş GYO Kartal Manzara Adalar, Nef Ataköy 22 ve Nef Merter 12” projelerinde, yatırımcılara 10 yıl vadeli, aylık yüzde 0,70’lik kredi  kampanyası sunuluyor. GYODER tarafından başlatılan kampanya olanakları, 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak.

1 Kampaya 4 Proje!

İş GYO ve Nef inşaaat firmaları, gerek ortak oldukları gerekse ayrı şekilde inşasını yürürttükleri 4 ayrı konut projesi ile kampanyaya katılarak, yatırımcıları cazip olanaklarla ev sahibi yapıyor. İş GYO ve Nef’in ortak projeleri İnistanbul, İş GYO’nun Kartal Manzara Adalar, Nef’in Ataköy 22 ve Merter 12 projeleri kampanya kapsamında, 1-31 Ağustos tarihleri arasında %20 peşinat, %5 ara ödeme ve 10 yıl vadeli aylık yüzde 0,70’lik kredi faizi ile satışta.

Kampanya dahilinde satışa sunulan projelerden, İnistanbul yılın en hızlı satan projesi öte yandan Manzara Adalar ise, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da konumlanıyor. Nef Ataköy 22 projesi, metro ve metrobüsün hemen yanında yer alırken; Nef Merter 12’de  ise, ofisler 309 bin TL’den yatırımcılara satılıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<