9.12.2016

İDER MOBİLYA’DAN KEYİFLİ ÇOCUK ODASI!

İder Mobilya’nın sürekli yenilenen koleksiyonlarına bir yenisi eklendi. Yeni çocuk odası 3 kapılı Village yatak odası takımı, çocuklara eğlenceli bir dünya sunuyor. Denizcilik teması ile tasarlanan k
İDER MOBİLYA’DAN KEYİFLİ ÇOCUK ODASI!

İder Mobilya’nın sürekli yenilenen koleksiyonlarına bir yenisi eklendi. Yeni çocuk odası 3 kapılı Village yatak odası takımı, çocuklara eğlenceli bir dünya sunuyor. Denizcilik teması ile tasarlanan  koleksiyonda çocuklar dümenin başına geçiyor. İder Mobilya’nın, çocuklara yönelik yeni koleksiyonu, gemi karyola ve ekstra alt karyolası ile birlikte çalışma masası, komodin, gardrop ve kitaplıktan oluşuyor. İder Mobilya’nın, 3 kapılı Village yatak odası takımında, kahvenin  en doğal  tonları kullanılıyor.  Yerden tasarruf sağlayan yatağın alt karyolası, miniklere konforlu bir uyku sağlıyor.

Konfor ve Mecera Bir Arada!

Ayrıca bu konfor sayesinde çocuklar, yatıya gelen-kalan misafir arkadaşlarına aynı odada kalma keyfi sunuyor. Village koleksiyonu her yönü ile çocukların hayal dünyasına dokunuyor. Çocuklar arkadaşları  ile  keyifli  oyunlar oynayabilecekleri  güzel bir maceraya atılıyorlar. “Village yatak odası” koleksiyonu çocuklara, kimi zaman korsanların rehin aldığı prensesi kurtarma, kimi zaman da kimsenin bulamayacağı hazinelerin peşine düşmesine olanak taşıyor. Çocuklara kefli macera sunan 3 kapılı Village yatak odası takımı, İder mağazalarında satışta.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<