9.12.2016

HİLL KARTAL’IN YÜZDE 20’Sİ SATILDI!

Hill Kartal projesinde dairelerin yüzde 20’si satıldı. Ocak ayı sonuna kadar devam edecek olan kampanyada, konutlar yatırımcılara lansmana özel indirimli fiyat olan 225 bin liradan satışta olacak.
HİLL KARTAL’IN YÜZDE 20’Sİ SATILDI!

Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı taraf  hayata geçirilen Hill Kartal projesinde dairelerin yüzde 20’si sahibini buldu. Ocak ayı sonuna kadar devam edecek olan kampanyada, konutlar yatırımcılara lansmana özel indirimli fiyat olan  225 bin liradan satışta olacak. Modüler sistemle inşa edilen Hill Kartal projesi,1+1 ve 2+1’den yatırımcıların talepleri doğrultusunda  isteğe  göre; 3+1 ve 3+1 ara kat dubleks daire tipine dönüştürülebiliyor. Lokasyon avantajına sahip olan proje, Prens Adaları ve Aydos Orman manzarasına da hakim bir konumda yer alıyor.

Kartal Hill Daireleri 225 Bin TL!

Yakın zamanda satışa çıkan  193 konutlu Hill Kartal projesi, yatırımcısına bir çok avantajı bir arada sunuyor. Yatırımcıdan yoğun ilgi gören projede, dairelerin  2018 yılı Haziran ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 

Hill Kartal projesinde başlatılan  kampanya hakkında bilgi veren  Almalar, İskurt ve Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, “Gerçek satış değeri 264 bin lira olan konutu yüzde 15 indirimle alan konut alıcısı baştan kazanmaya başladı. 264 bin liralık konuta 225 bin liradan sahip oluyor” dedi.

Bir çok cazip olanağının yanı sıra, yatırımcısına  yüzde 15 indirim olanağı sunan Hill Kartal projesi, aynı zamanda  ev sahibi olmak isteyenlere 36 aya kadar şirket bünyesinde vade farksız taksit olanağı sağlıyor. Ferah iç mekanlardan oluşan sunan “Hill Kartal” projesi sosyal olanakları ile de fark yaratıyor. Projede, mevcut sosyal donatılar dışında Heliport pisti, erkekler ve kadınlar için spa, spor sahaları, açık ve kapalı yüzme havuzları, 3 katlı kapalı otopark  ile otoparklarda elektrikli araçlar için elektrikli araç şarj üniteleri yer alıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<