9.12.2016

Hill Kartal’da, 2+1 Açık Mutfak İlgisi!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı tarafından Kartal’da inşa edilen Hill Kartal projesi, merkezi lokasyonda yaşam, iş ve eğlence hayatını buluşturuyor. Özellikle açık mutfaklı daireleri büyük ilgi gö
Hill Kartal’da, 2+1 Açık Mutfak İlgisi!

Almalar-İskurt-Nergo İş Ortaklığı tarafından Kartal’da hayata geçirilen Hill Kartal projesinin satışları devam ediyor. Toplam 193 konutun yer aldığı “Hill Kartal” projesi, 28 ve 13 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Projenin, Haziran 2018’de teslim edilmesi hedefleniyor Kentin her yerine ulaşım olanağı sunan Hill Kartal, her noktaya yakınlığıyla yatırımcısına ayrıcalık sağlıyor. Satışların devam ettiği projede, açık mutfak daire tipleri yoğun ilgi görüyor.

Yatırımcılardan yoğun talep gören; 2+1 açık mutfak konutların büyüklüğü 77 m2 ile 85 m2 arasında değişiyor. Sözkonusu konutların fiyatları ise, 365 bin 500 TL ila 621 bin 900 TL  arasında değişiyor. Hill Kartal projesinde, kapalı mutfak dairelerin büyüklüğü 97 m2 ila 109 m2 arasında fiyatları ise, 420 bin TL ila 805 bin 500 TL arasında değişen rakamlardan yatırımcılara ulaşıyor.

Kadınların Tercihi, Açık Mutfaklı Konut!

Almalar-İskurt-Nergo Ortak Girişim Başkanı Hikmet Alma, projede açık mutfaklı dairelere yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiğini dile getirdi. Hikmet Alma,  açık mutfaklı dairelerin özellikle kadın yatırımcıların ilgisini çektiğine vurgu yaptı. Hikmet Alma, “Hanımlar artık daha pratik bir yaşam için herşeyin ellerinin altında bulunmasını ve mutfağa ulaşımın kolay olmasını istiyor. Konut tiplerini belirlerken bu ayrıntıya önem verdik ve 2+1’lerin bazılarında mutfakları açık projelendirdik” diye konuştu.

Mimari yapısı kadar sosyal donatıları ile de dikkat çeken Hill Kartal’da; açık fitness alanı, basketbol-voleybol sahası, cafeler ve yürüyüş alanları, tenis kortu,  4 bin 685 m2’lik 2 çocuk parkı, masa tenisi, manzara cafeler, sinema salonu, çocuk bakım ünitesi, 900 m2 kapalı kapalı yüzme havuzu, fitness, bay-bayan sauna, buhar odaları, squash salonu ve bilardo salonu gibi hizmetler de mevcut.

Kentin her yerine farklı ulaşım alternatifleri sağlayan proje, yatırımcılarına alternatifli ulaşım avantajı sunuyor. “Hill Kartal” projesi; E-5 Karayolu, Pendik Metro İstasyonu, İDO Pendik Yalova iskeleleri, Pendik Marina, Kartal Metro İstasyonuna, TEM Otoyolu, Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın mesafede yer alıyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<