9.12.2016

HAYAT TEPE SUİTES’TE YAŞAM YENİ YILDA BAŞLIYOR!

Özak GYO’nun inşa ettiği Hayat Tepe Suites projesinde, teslimler Aralık ayından itibaren yapılacak. Hayat Tepe Suites projesi, konumlandığı lokasyonu, her yere kolay ulaşım avantajı ve tarihi yarımada
HAYAT TEPE SUİTES’TE YAŞAM YENİ YILDA BAŞLIYOR!

Özak GYO’nun inşa ettiği Hayat Tepe Suites projesinde, teslimler Aralık ayından itibaren yapılacak. Hayat Tepe Suites projesi, konumlandığı lokasyonu, her yere kolay ulaşım avantajı ve tarihi yarımada manzaralı teras havuzu ile fark yaratıyor. Teslime az bir süre kalan Hayat Tepe Suites projesinde, daire alternatifleri 1+1 ve 2+1’den oluşan toplam 66 daireden oluşuyor. Projede, 40 m2’den  72 m2’ye kadar farklı büyüklükte, 5 farklı daire seçeneği mevcut.

Hayat Tepe Suites Toplam  66 Daire!

Gerek yatırım ve gerekse oturum için karlı bir alternatif sunan Hayat Tepe Suites projesi, yatırımcılarına yeni yılda yeni bir yaşamın kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bir çok avantaj ve ayrıcalıklı hizmeti ile yatırımcılardan büyük beğeni toplayan Hayat Tepe Suites projesi,  kentin merkezinde sunduğu yaşamın yanı sıra, sosyal ve kültürel hayata da  yakınlığı ile dikkat çekiyor.

“Hayat Tepe Suites” projesinde, yatırımcının her türlü konforu düşünülerek hiçbir ayrıntı atlanılmadı. Dairelerin mimarisinde kaliteli malzemelerin yanı sıra;  3,13 metre net tavan ve 2,5 metre doğal ahşap kapı yükseklikleri kullanılarak ferah bir iç mekan sağlanmış. Mimarisi ve kalitesi kadar zengin sosyal donatıları ile de dikkat çeken Hayat Tepe Suites projesinde; kapalı spor salonu, açık hava parkurları, Türk Hamamı ve sauna hizmeti sunuluyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<