9.12.2016

HAYAT TEPE SUİTES’TE TESLİMLER KASIM AYINDA!

Hayat Tepe Suites projesinde, kaba inşaatın bitmesi ile projede teslim heyecanı başladı. ÖZAK GYO tarafından inşa edilen Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinde, dairelerin Kasım
HAYAT TEPE SUİTES’TE TESLİMLER KASIM AYINDA!

Hayat Tepe Suites projesinde, kaba inşaatın bitmesi ile projede teslim heyecanı başladı. ÖZAK GYO tarafından inşa edilen Hayat Tepe projesine komşu olan Hayat Tepe Suites projesinde, dairelerin Kasım ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Bayrampaşa’da, alışveriş vadisi içinde yer alan “Hayat Tepe Suites”  projesi, 54’ü 1+1 ve 12’si 2+1 olmak üzere 40 m2 ile 72 m2 arasında değişen büyüklüğe sahip toplam  66  daireden  meydana  geliyor.

Deniz manzaralı terasında, yer alan havuzu ile yatırımcılarına gökyüzünde yüzme keyfi sunan Hayat Tepe Suites projesi, şehir merkezindeki konumuyla da tarihi kentin sosyal ve kültürel dokusunun güzelliklerini, sunuyor. 5 farklı tipte daire seçeneği bulunan  projenin, iç dekorasyon çalışmaları başlandı.

Hayat Tepe Suites’te; Teras’ta Havuz Keyfi!

A sınıfı işçilik ve kaliteli malzemelerle yapılan dekorasyon çalışmalarının Kasım ayına kadar tamamlanması hedefleniyor. Kasım ayında iç dekorasyon çalışmalarının da bitirilmesi  ile  dairelerin sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Hayat Tepe Suites projesinin terasında bulunan  havuz, projenin  kullanıcılara sunulan ayrıcalıkları arasında yer alıyor.

Şehrin merkezindeki konumu ve ulaşım avantajı ile dikkat çeken  Hayat Tepe Suites projesi, özellikle yeni evli, genç çiftler ile beyaz yakalılar tarafından tercih ediliyor. Daire sahiplerine birden fazla yaşam imkanı sunan Hayat Tepe Suites projesi, spor salonunda  ise, sağlıklı ve  fit  yaşamın fırsatını sunuyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<