9.12.2016

GYODER’den “Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye" Kampanyası!

Gyoder üyesi 39 üye firma 100'e yakın projesinde ortalama 56 bin konut ve 3 bin 200 ofiste başlattığı konut kampanyası, ekonomide dinamizmi devam ettirmeyi hedefliyor. Gyoder öncülüğünde başlatılan k
GYODER’den “Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye" Kampanyası!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu Gyoder, ülke ekonomisinin dinamizminin devam etmesini teminen yeni bir kampanya başlattı. Gyoder üyesi 39 üye firma 100'e yakın projesinde ortalama 56 bin konut ve 3 bin 200 ofiste başlattığı konut kampanyası, ekonomide dinamizmi devam ettirmeyi hedefliyor. Gyoder öncülüğünde başlatılan kampanya 1-31 Ağustos tarihlerini kapsıyor ve peşinat oranı yüzde 25 yerine yüzde 20 olarak uygulanacak. Kampanya kapsamında yatırımcılara 10 yıl vadeli ve aylık yüzde 0.7’lik  kredi faizi olanağı sunulacak. Türkiye'ye ve Türkiye ekonomisine güvenlerinin sonsuz olduğunu belirten Gyoder Başkanı Aziz Torun, bugün başlatılan kampanya ile ülke ekonomisine katkı sunmayı ve birlik-beraberlik ruhunu pekiştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

“Gayrimenkul”de Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye” kampanyası ile Türkiye ekonomisine olan güvenini ortaya koydu. Gyoder’in, toplam 56 bin konut ve 3 bin 200 ofisi kapsayan kampanyası yatırımcılara daha kolay şartlarda ev ve iş yeri sahibi olmayı sağlıyor.  Gyoder, bu kampanyayla birlikte ortak bir kalkınma hareketini başlatmayı amaçlıyor. “Gyoder Başkanı Aziz Torun”, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) onarımına Gyoder olarak da talip olduklarını ve en kısa sürede yetkililerle iletişime geçeceklerini vurguladı.

Aziz Torun, Emlak Konut GYO’nun piyasadaki bekleme eğilimini kırmak ve  bu süreçte yüklenicilerin nakit akımlarına katkı  sağlamaya yönelik başlattığı kampanyayı da olumlu bulduğunu kaydetti. Gyoder olarak başlattıkları kampanyaları ile de süreci devam ettirmek istediklerini vurgulayan Aziz Torun, sektör olarak ekonominin lokomotifi olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Kampanya sayesinde ekonomiye önemli bir destek sağlayacaklarını anımsatan Gyoder Başkanı Aziz Torun, yurtdışındaki negatif algıyı kırmak için de etkin lobi çalışmaları ile daha aktif olacaklarını belirtti.

Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye Konut Kampanyası'na katılacak GYODER üyeleri ise şöyle: Ağaoğlu, AND Gayrimenkul, Avrupa Konutları, Astay Gayrimenkul, Bak Yapı, Babacan, Çalık Gayrimenkul, Dap Yapı, DKY, Dumankaya, Ege Yapı, Eroğlu Yapı, EYG Grup, Extensa, Fer Yapı, Halk GYO, Hasanoğlu İnşaat, İş GYO, Kavuklar İnşaat, Kavi Yapı, Kiler GYO, Kuzu Grup, Mar Yapı, Metal Yapı Konut, NEF, Nurol GYO, Pana Yapı, Pekdemir, Piyalepaşa İstanbul, Propa İnşaat, Sinpaş GYO, Sinpaş Yapı, Sur Yapı, Tahincioğlu Gayrimenkul, Torunlar GYO, Toya Yapı, Turyap, Yenigün İnşaat, Vakıf GYO.

Kampanyada yer alan projeler:

Ağaoğlu: My Home Maslak, My Towerland, Andromeda Gold, My World Europe, My Newwork

AND Gayrimenkul: AND Pastel

Astay Gayrimenkul: Onaltıdokuz İstanbul

Bakyapı: İstanbul Prestij Park, Konya Prestij Park, Bursa Prestij Elit, Bursa Prestij Optimum

Babacan: Babacan Premium, Babacan PALACE, Babacan Port Royal

Çalık Gayrimenkul: Tarlabaşı 360 ve Metropol

Dap Yapı: İstmarina, Adamkule

Dumankaya: Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Horizon, Dumankaya Mozaik, Dumankaya Miks, Dumankaya Modern Vadi

Ege Yapı: Batışehir, Pega Kartal

 

EYG Grup: İdilia, İlkbahar, Vitrin, Kağıthane, Evvel İstanbul, Adım İstanbul

Extensa: Bomonti Modern Palas

Hasanoğlu İnşaat: Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Ev

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<