9.12.2016

GÜRAL PREMİER HOTEL BELEK YENİLENDİ!

Güral Premier Hotel Belek, 150 milyon liralık yatırımla yenilendi. İki yıl süren yenileme çalışmalarının ardından A la Carte Restoranlar, Osmanlı ve dünya mutfağından sayısız çeşitte lezzetlerle, ünlü
GÜRAL PREMİER HOTEL BELEK YENİLENDİ!

Güral Premier Hotel Belek, 150 milyon liralık yatırımla yenilendi. İki yıl süren yenileme çalışmalarının ardından A la Carte Restoranlar, Osmanlı ve dünya mutfağından sayısız çeşitte lezzetlerle, ünlü Quu Spa, Happyland, özel tasarım odalar,  aile oteli konsepti ile misafirlerini ağırlayacak. Belek’in gözde otellerinden, Güral Premier Hotel Belek’te iki yıl devam eden yenilenme ve değişim çalışmaları tamamlandı. 120 dönüm arazi üzerinde  konumlanan Güral Premier Hotel Belek’te, 570 konforlu oda yer alıyor. Güral Premier Hotels - Resorts markası altında hizmet veren ‘Güral Premier Hotel Belek’, misafirlerine birinci sınıf bir tatil deneyimi sunacak.

150 milyon lira yatırımla yeniden inşa edilen Güral Premier Hotel Belek’in, tanıtım toplantısında konuşan Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, doğayla iç içe, ağaç boyunu geçmeyen 2 ve 3 katlı Osmanlı-Selçuklu mimarisine ait konaklarda, denize sıfır konumuyla hizmet veren Güral Premier Belek’i anlattı.  “Güral Premier Hotel Belek’in” 80 adet özel havuz  ve suit odalarına vurgu yapan Harika Güral, sevilen ve tercih edilen bir  aile oteli olduklarını söyledi. Güral “Biz konforlu, donanımlı ve her detayın düşünüldüğü bir tatil isteyenlerin ilk tercihi durumundayız. Göl evi odaları özellikle çocuklu misafirlerimizin gözdesi. Aileler iki katlı Göl Evleri’nde kendine ait havuzuna girerken, çocuklar içeride uyuyabiliyor” dedi.

Yenilenme Çalışmaları İki Yıl Sürdü!

Güral Premier Hotel Belek’te ‘Happyland’ alanı ise küçük misafirler için özel  tasarlandı. Ayrıca  otel bünyesinde çocuklara yönelik oyun alanları, bakım ve emzirme odaları,  uyku odaları, teenager  kulübü, çocukların boyuna uygun restoran alanı,  bebek plajı ve kum havuzu bulunuyor. Otelde konaklayan aileler çocuklarını profesyonel çocuk eğitmenlerine, sabah saat:09.00’dan 23.00’e kadar emanet edebiliyor. 570 oda ve bin 200 yatak kapasitesi ile hizmet veren Güral Premier Hotel Belek, misafirlerine Türk ve dünya mutfaklarından en seçkin tatları sunuluyor. 24 saat kesintisiz hizmet veren yemek alanlarında   tamamen ekolojik tarım ürünleri ile hizmet veriliyor.

2015’te Türkiye ve  Avrupa’da ‘En Lüks Spa’ seçilen ‘Quu Spa’, uzman terapistleri ve yüzde 100 organik ürünleriyle Güral Premier Belek’te  misafirlere  hizmet veriyor.  Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral, “Denize sıfır olan otelimizin plajında 17 adet lüks pavilyon bulunmaktadır. İki adette içinde mutfağı, banyosu, sinema sistemi, barı olan, güneşlenme terası bulunan ultra lüks pavilyonumuz var” dedi.

Harika Güral, geçen yıl 110 milyon TL olan turizm grubu cirosunun bu yıl sonunda 120 milyon TL olmasını beklediklerini kaydetti. Yüzde 60 doluluğa ulaştıklarını kaydeden Güral, yeni yatırımların gündemde olduğunu söyledi. Harika Güral, “Güral Premier olarak  şu anda misafir dağılımımız yüzde 35 Rus, yüzde 25 Türk, yüzde 18 Kazak, yüzde 8 Alman şeklinde. Güral olarak iç pazardaki talepte geçen yıllara göre yüzde 50 talep artısı aldık” dedi.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<