9.12.2016

GRANİSER SERAMİK’TEN MADİSON SERİSİ!

Graniser Seramik yeni serisi Madison’la, iç mekanlara huzur veriyor. Kuzey Amerika'nın en yeşil şehrinden adını alan Graniser Madison serisi, doğadan aldığı esintileri dekorasyona yansıtarak iç mekan
GRANİSER SERAMİK’TEN MADİSON SERİSİ!

Graniser Seramik yeni serisi Madison’la, iç mekanlara  huzur veriyor. Kuzey Amerika'nın en yeşil şehrinden adını alan Graniser Madison serisi, doğadan aldığı esintileri dekorasyona yansıtarak iç mekanlara yumuşak dokusu ile huzur veriyor. Sürekli yenilediği çizgisi ile dekorasyonda fark yaratan ürünlere imza atan Graniser Seramik, yeni serisi ile de kullanıcılardan büyük beğeni gördü.

Graniser, Madison serisi ile yaşam alanları ve banyo dekorasyonunda  kullanıcılara rahatlık hissi uyandıran tasarımları ile dikkat çekiyor.  Graniser Madison serisi, Kuzey Amerika'nın en yeşil şehri Madison'un doğasından ve ılıman ikliminden esinlenilerek tasarlanmış. Doğadan esinlendiği tasarımları ile dikkat çeken Graniser son serisi Madison’da; Bej, kahve, gri, beyaz renk ve rölyefli desenlere yer veriyor.

Madison serisi, 30x60 ebadı  ve renk uyumu ile dekorasyonda özgün kompozisyonlar oluşturulmasına olanak  sağlaması nedeniyle, kullanıcıya büyük rahatlık sağlıyor. “Graniser Seramik”’in 30x60 cm duvar ve 45x45 cm yer karosu  biçiminde ürettiği Madison serisi, kullanıldığı mekanlara derinlik efekti yaratma olanağı sunuyor. Aynı seride yer alan gri ve beyaz renklerdeki rölyefler ise, sundukları asimetrik dalgalanma ile kullanıldıkları mekana doğadan yumuşak çizgiler yansıtıyor. 

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<