9.12.2016

FUGA MOBİLYA AŞKIN RUHUNU YANSITIYOR!

Fuga Mobilya, en yeni yatak ve yemek odası modelleri ile düğün sezonuna iddialı bir giriş yaptı. Fuga Mobilya, Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonları ile evlenecek çiftler için farklı alternatifl
FUGA MOBİLYA AŞKIN RUHUNU YANSITIYOR!

Fuga Mobilya, en yeni yatak ve yemek odası modelleri ile düğün sezonuna iddialı bir giriş yaptı. Fuga Mobilya, Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonları ile evlenecek çiftler için farklı alternatifler sunuyor. Aşk dolu evler “Fuga Mobilya”’nın mobilya koleksiyonları ile daha şık ve sevgi dolu olacak.

Fuga Mobilya, Mekanlara Aşkı Taşıyor

Diamond yemek takımı ile Fuga Mobilya mutluluk, aşk ve huzuru mekanlara taşıyor.

Diamond yemek takımındaki ince çizgilerin şık uyum, kapütone detayı ve ahşabın doğal güzelliğiyle evlere daha modern bir hava kazandırıyor.

Ahşabın sıcaklığı ile tasarlanan Diamond yemek masası, mekanlarda sevgi dolu güzel bir yemeğin, tatların ve keyifli zamanlara eşlik ediyor.

Fuga Mobilya güvencesiyle satışa sunulan Diamond yemek masası,  özgün tasarımıyla kullanıcılardan büyük beğeni topluyor.

Kapitone pufuyla, yatak odalarını keyifli yaşam alanlarına dönüştüren Diamond Yatak Odası koleksiyonunun, ceviz ve lake alternatifi bulunuyor.

Diamond Yatak Odası takımında, gardırop kapakları  cam veya ceviz yapılabiliyor.

Diamond serisinden konsol, ayna ve dresuarı tercih eden kullanıcılar, istedikleri kombinleri  farklı mağazalardan  tamamlayabiliyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<