9.12.2016

FLORENTİA VİLLAGE, LUXURY DESİGNER OUTLET RESİMLERİ!

Büyükçekmece’de Toskana Vadisi projesinin yanında yer alan luxury Designer Outle, dünyanın birçok seçkin ve lüks markalarını müşterilerine bir arada sunacak. Türkiye’nin ilk luxury designer outleti o
FLORENTİA VİLLAGE, LUXURY DESİGNER OUTLET RESİMLERİ!

Küresel gayrimenkul geliştirme firmalarından Emaar Properties PJSC’nin ülke iştiraki olan Emaar Türkiye, 125 milyon dolarlık proje bedeliyle, Toskana Vadisi projesinin yanında, Türkiye’nin ilk luxury designer outleti olan Florentia Village’ı hayata geçiriyor.

Emaar Türkiye, luxury Designer Outlet projesinde, İtalyan FINGEN’in grup şirketleri RDM, FINGEN Group ve JM Investments’le işbirliği yapıyor. Dünya genelinde lüks markaların, outlet merkezlerinin kent dışında olması ve Avrupa Yakası'nın 9,2 milyon nüfusa  hitap etmesi nedeniyle, luxury Designer Outlet için  lokasyon olarak Büyükçekmece olarak tercih edildi.

Florentia Village Toskana Vadisine Komşu

Türkiye’ye gelen turist oranının ise, dörtte birinin mutlaka İstanbul’un Avrupa yakasına gelmesi ile otellerin yüzde 90’nının bu yakada olması, luxury Designer Outlet Florentia Village’ın Toskana Vadisi’nin yanı başında Büyükçekmece’de konumlanmasında en büyük etken olarak gösteriliyor.

Emaar’ın Regional CEO’su Ozan Balaban, “Designer Outlet Florentia Village” ülkemize lüks perakende deneyimleri sunacak. Designer outlet Florentia Village, prestijli markaların outleti  olma alanında önemli bir eksikliği giderecek” diye konuştu.

Türkiye’nin, Emaar açısından önemli bir ülke olduğuna işaret eden Emaar’ın Regional CEO’su Ozan Balaban, devam  eden önemli proje  ve yatırımların bunun bir göstergesi olduğunu söyledi.

RDM CEO’su Jacopo Mazzei, “Designer Outlet  Florentia Village konseptimizi Türkiye’ye getiriyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Designer outlet Florentia Village ile özel İtalyan tasarımları sayesinde Türkiye’de olağanüstü bir büyüme potansiyeli  bekliyoruz.” Dedi.

Fratini ailesinin moda ve gayrimenkul alanlarına odaklanan yatırım şirketi FINGEN, gayrimenkul geliştirme kuruluşu RDM üzerinden bütün outlet Florentia Village yatırımların yönetiyor.

Geliştirme değeri 125 milyon dolar olan Florentia Village projenin, 2015’te inşasına başlanması  ve 1. Etabının da 2016 Haziran ayında tamamlanması   hedefleniyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<