9.12.2016

FERYAPI PARİMA’DA OFİSLER PEŞİNATSIZ 4 YIL VADELİ!

FerYapı tarafından inşa edilen Parima projesi, yatırımcılara dekorasyonlu ve taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Parima projesinden, 4 yıl vade ve 4.850 TL’de
FERYAPI PARİMA’DA OFİSLER PEŞİNATSIZ 4 YIL VADELİ!

FerYapı tarafından inşa edilen Parima projesi, yatırımcılara dekorasyonlu ve taşınmaya hazır şekilde yeni yıla özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Parima projesinden, 4 yıl vade ve 4.850 TL’den başlayan taksitlerle ofis almak mümkün.İş hayatında  ofislerin  kapsam  ve niteliği, kullanıcıların konforu açısından gün geçtikçe değişiyor. Parima projesinde de bir ofiste olması gereken bütün konfor ve kullanım kolaylıkları mevcut. Konum açısından da avantajlı olan proje, ticaretin kalbi sayılan Merter’in merkezinde yer alıyor.

Parima Ofis; Taşınması, Tarifi, Alması Kolay!

Parima projesi,  E-5 üzerinde tarif gerektirmeyecek bir lokasyonda, hemen teslim ve dekorasyonlu olarak  yatırımcılara sunuluyor. Yatırımcılara, her türlü donanımı ile konforlu bir ofis ortamı sunan Parima projesi, 224 üniteden oluşuyor. Her ofisi için ayrı tasarlanan balkonlar ise, kullanıcılara günün yoğunluğu arasında nefes alma olanağı sunuyor. FerYapı, “Parima” projesini, yatırımcılara ‘tarifi kolay, taşınması kolay, satın alması kolay’ ofis konseptiyle sunuyor.

Ofislerin teslime hazır olarak sunulduğu Parima’da kullanıcılara sağlanan hizmetler arasında; back office concierge, fitness center, cafe lounge,  8 ile 18 kişilik iki toplantı odası mevcut. Parima’da ayrıca zemin katta yer alan ticari üniteler, ofis çalışanlarının günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik planlanmış durumda. Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde, Havalimanı’na ise, yakın mesafede yer alan Parima projesi, dünyanın her yerine kolay ulaşım ayrıcalığına sahip.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<