9.12.2016

Erguvan İnşaat’tan Peşinat Kolaylığı!

Erguvan İnşaat, projelerinde yatırımcılara peşinat oranlarında kolaylık sunuyor. Kampanya kapsamında yüzde 12.5’i peşin alan Erguvan İnşaat, kalan yüzde 12.5’lik kısmını ise konut tesliminde tahsil ed
Erguvan İnşaat’tan Peşinat Kolaylığı!

Erguvan İnşaat, projelerinde yatırımcılara peşinat oranlarında kolaylık sunuyor. Kampanya kapsamında yüzde 12.5’i peşin alan “Erguvan İnşaat”, kalan yüzde 12.5’lik kısmını ise konut tesliminde tahsil ediyor ve 6 ay boyunca kredileri de, tüketici adına ödeme kolaylığı sağlıyor.

Erguvan İnşaat, söz konusu kampanya ile ekonomi ve konut alıcısını desteklemeyi amaçlıyor. Kurtköy lokasyonunda hayata geçirdiği markalı konut projeleri ile adından söz ettiren firma, müşterilere hem peşinat hem de kredi konusunda önemli avantajlar sunuyor.

Yeni Projenin Temeli Atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından başlatılan kampanyanın, toplumda konut alma algısı yarattığını dile getiren Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı, kendilerinin de firma olarak bu yönde kampanyaya dahil olduklarını kaydetti. Kampanya sonrasında  satış ofislerinde hareketlilik oluştuğuna dikkat çeken Emre Maraşlı, Kurtköy Avlu ve Loft Dragos projelerinde kalan 30 dairenin çok avantajlı olanaklarla yatırımcılara ulaştığını söyledi.

Erguvan İnşaat, Kurtköy lokasyonunda yer alan ve 12 bin kişiye sorularak planlaması yapılan yeni projenin de temellerini attı. Firma Eylül ayında lansman yapacağı projesiyle ilgili ön talep toplamayı sürdürüyor. Erguvan İnşaat bölgedeki  5. konut projesi olan Residance Projesi,  yatırımcıya Teknopark’a yakınlığı sayesinde  kiralama garantisi sunuyor. 

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<