9.12.2016

EMİNEVİM’DEN YENİ PROJE: EMİNEVİM NEFES

Eminevim yakın zamanda yeni konut projesi, Eminevim Nefes’i hayata geçirmeye hazırlanıyor. İstanbul’da hayata geçirdiği başarılı projeleri, Ahenk İstanbul ve 5yüz60’ın ardından, Şehrin kalabalığından
EMİNEVİM’DEN YENİ PROJE: EMİNEVİM NEFES

Eminevim Nefes projesi, Sakarya-Kocaali’de denizin kenarında ve doğal bir ortamda yer aldığı gibi, yaz-kış kullanılabilen özel dairelerden oluşuyor. Milliyet gazetesinin haberine göre; Eminevim’in yeni projesi Nefes’in Sakarya-Kocaali’de doğal dokuyu bozmadan inşa edilen dairelerle özellikle sakin mekan arayanlar için ideal bir tatil alanı sunuyor. 5040 m² alanda 2 bin m² oturum alanlı 7 bloktan oluşan yapı bölgesinde ön plana çıkıyor.

Eminevim Nefes’in sosyal tesisleri; açık, kapalı ve çocuk havuzları, fitness salonları, çocuk Oyun alanlarıyla dikkatleri üzerine çekmesi bekleniyor .Sakarya’ya 70 km, İstanbul’a ise 178 km, mesafede bulunan Eminevim Nefes, çevre ilçelerden Akçakoca’ya 25 km, hendek’e 35 km, Karasu’ya 15 km uzaklıkta, ayrıca Ankara’ya olan uzaklığı ise 300 km’ uzaklıkta bulunuyor. Eminevim Nefes, hem yaz aylarında hem kış aylarında konaklama yapma imkanı sunuyor. Bu amaçla projede kalorifer tesisatı ve kapalı devre güvenlik sistemi de düşünülmüş.

15 km kum sahiline sahip Eminevim Nefes özel olarak tasarlanmış 86 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu projede 55 m² ve 85 m², daireler mevcut. Ankara ve İstanbul’dan misafir alan Sakarya-Kocaali’nin 3. Boğaz köprüsünün tamamlanmasından sonra Şile-Ağva üzerinden 1 saat mesafeye düşmesiyle, bölgenin cazip tatil beldeleri arasında yer alması bekleniyor.

Eminevim’in bir diğer projesi olan ve İstanbul Beylikdüzü’nde inşa edilen Ahenk İstanbul projesinde de evler yakın zamanda ev sahiplerini bulacak. Ahenk İstanbul içerisinde yer alan daireler faizsiz taksitlerle yeni sahiplerini bulurken, projede yeni satışa çıkarılan etaplar ise sahiplerini bekliyor.

Eminevim’in satışta olan bir diğer projesi ise 5YÜZ60 Kurtköy. Proje, ismini başlangıç tarihinin İstanbul’un fethinin 560. yıldönümüne denk gelmesi ve projede 560 dairenin bulunmasından alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanına 1 km. mesafede bulunan proje orta ve üst gelir grubuna hitap ediyor. Satışların ve inşaatın devam ettiği proje de yine faizsiz olarak satışa sunuluyor.

Yorumlar (0)

Bir Yorum Yazın

<